Tula Technology maakt elektrische voertuigen zonder zeldzame aardmetalen mogelijk

SAN JOSE, Calif.--()--In 2021 luidde Tula Technology, Inc. de noodklok over de afhankelijkheid van de industrie van zeldzame aardmetalen (REE) die worden gebruikt bij de productie van magneten die cruciaal zijn voor de productie van traditionele elektrische voertuigen (EV). Deze grondstoffen, die worden gebruikt voor de productie van magneten en motoren, leiden tot wijdverbreide milieuschade, en de inkoop van deze materialen is onderhevig aan onevenwichtigheden tussen vraag en aanbod, problemen met het beheer van de toeleveringsketen en stijgende kostendruk. De EV-industrie heeft nu de risico's erkend van het vertrouwen op zeldzame aardmetalen, en marktleiders pleiten voor minder afhankelijkheid van deze magneten.

"We zijn verheugd om te zien dat de industrie breed is afgestemd, omdat dit een belangrijke kwestie is waarop we ons de afgelopen jaren hebben gericht", aldus R. Scott Bailey, President en Chief Executive Officer van Tula.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: Financial Profiles
Tricia Ross
TRoss@finprofiles.com
310-622-8226

Contacts

Media: Financial Profiles
Tricia Ross
TRoss@finprofiles.com
310-622-8226