KnowBe4 constateert dat nationale en lokale overheden worstelen om zich te verdedigen tegen ransomware en zakelijke e-mailcompromittering

KnowBe4 publiceert het rapport The Economic Impact of Cyber Attacks on Municipalities en constateert dat sectoren moeite hebben zich te verdedigen tegen cyberaanvallen vanwege gebrek aan ondersteuning

TAMPA BAY, Fla.--()--KnowBe4, de aanbieder van 's werelds grootste beveiligingsbewustzijnstraining en gesimuleerde phishing-platform, heeft een nieuw rapport uitgebracht dat de aanhoudende impact van cybercriminaliteit op nationale en lokale overheden laat zien, getiteld 'The Economic Impact of Cyber Attacks on Municipalities'.

Het rapport van KnowBe4 geeft details over de financiƫle kosten, gevolgen voor de reputatie, het niveau van publiek vertrouwen en andere gevolgen die cyberaanvallen hebben op gemeenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kathy Wattman
Public Relations
PR@KnowBe4.com
(727) 474-9950

Contacts

Kathy Wattman
Public Relations
PR@KnowBe4.com
(727) 474-9950