ASM Global onthult ambitieus plan om haar wereldwijde locatieportfolio om te vormen tot 's werelds meest duurzame collectie

Colorado Convention Center / Photo courtesy of ASM Global

LOS ANGELES--()--ASM Global, via zijn platform voor maatschappelijk verantwoord ondernemen ASM Global Acts en in samenwerking met Honeycomb Strategies, heeft een dramatisch plan aangekondigd, het meest agressieve in de live-entertainmentindustrie, om zijn portfolio om te vormen tot de meest duurzame locaties op aarde.

Vanaf dit jaar zal ASM Global al zijn middelen inzetten om meetbare resultaten te bereiken in al zijn activiteiten, gebruik makend van het meest uitgebreide traceersysteem in de evenementenwereld, bedoeld om die omvang te weerspiegelen en een aanzienlijke collectieve impact te creƫren op elk continent waar het actief is.

Het bedrijf heeft, in samenwerking met zijn klantpartners, al de grootste verzameling van gecertificeerde groene locaties van meer dan 40 en dat aantal groeit nog steeds.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jim Yeager
breakwhitelight (voor ASM Global)
jim@breakwhitelight.com
Mobiel: 818-264-6812

Contacts

Jim Yeager
breakwhitelight (voor ASM Global)
jim@breakwhitelight.com
Mobiel: 818-264-6812