A Hillstone Networks bemutatja a StoneOS 5.5R10-et, amellyel tovább erősíti ügyfelei általános biztonsági helyzetét

Az új verzió mesterséges intelligenciára épülő innovációkat és központosított zéró bizalomra épülő hálózati hozzáférést (ZTNA) kínál, segítve az ügyfeleket abban, hogy se a működés bonyolultsága, se a fejlett kibertámadások ne okozzanak gondot.

SANTA CLARA, Kalifornia--()--A Hillstone Networks, az innovatív és elérhető kiberbiztonsági megoldások vezető szállítója bejelentette, hogy jelentős fejlesztést hajtott végre az operációs rendszerén, a Hillstone StoneOS 5.5R10-en. A legújabb verzió a több mint 300 új funkció között mesterséges intelligencia alapú, nagy teljesítményű védelmet kínál a fenyegetésekkel szemben, biztosítja továbbá a zéró bizalomra épülő ellenőrzést és irányítást, valamint a biztonsági műveletek és a rendszeroptimalizálás további egyszerűsítését. Az új funkciók javítják az ügyfélkörnyezet biztonsági helyzetét, és egy egyszerű frissítéssel korszerűsítik a biztonsági műveleteket.

A fenyegetésekkel szembeni védelem fokozása mesterséges intelligenciára épülő technológiával

Az új StoneOS a mesterséges intelligencia alapú technológiát használja arra, hogy gépi tanulásra épülő fenyegetés-észlelést biztosítson a titkosított adatforgalomban anélkül, hogy szükség lenne visszafejtésre. Megtalálható benne intelligens, az elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadás (DDoS) elleni védelem, illetve a domain neveket generáló algoritmus érzékelése is. Ezenkívül feketelista-bővítményt is tartalmaz, amely lehetővé teszi a határon belüli forgalomszűrési (PTF) funkció működését és további védelmet nyújt a fenyegetésekkel szemben.

Központosított zéró bizalomra épülő ellenőrzés és irányítás

A fejlett zéró bizalomra épülő hálózati hozzáférés (ZTNA) megvalósítja a ZTNA politikák központi irányítását a Hillstone Security Management (HSM) révén, és támogatja az intelligens csatlakozást a ZTNA átjárókhoz, a single packet hitelesítést (SPA), több eladó részéről operációs rendszer támogatást a ZTNA ügyfelek számára, valamint ZTNA portált. A ZTNA-megoldás általános működésének és kezelésének javításával az új funkciók jobb felhasználói élményt nyújtanak,

A kibővített VPN képességek okosabb összekapcsolódást tesznek lehetővé

A kibővített VPN-funkciók támogatják az ECMP-t és a feladatátvételt az intelligens VPN-útválasztáshoz, és az egyéni portok és auto-negotiation beállításával IPSec VPN alagút létesítési lehetőségeket biztosítanak. Ezek a funkciók jobb sávszélesség-kihasználást és jobb csatlakoztathatóságot eredményeznek, biztosítva az üzletmenet zavartalanságát.

A racionalizált rendszerműveletek csökkentik a terhelést

A legújabb StoneOS egyszerűsített indítási varázslót és automatikus NAT redundanciaellenőrzést vezet be a rendszerüzemeltetés megkönnyítése érdekében, ami a rendszergazdák munkaterhének csökkentésével javítja a szervezetek általános termelékenységét.

Az egész rendszerre kiterjedő jelentős fejlesztések tovább biztosítják az üzletmenet folytonosságát

A legújabb verzióban a rendszer elérhetősége minden téren javult a fejlett High Availability (HA) és a Border Gateway Protocol (BGP) könnyed újraindításának támogatásával, ami még inkább biztosítja az üzleti szolgáltatások zavartalanságát a szervezetek számára.

„A hagyományos, szélen alapuló biztonsági modellről az elosztott munkaerő modellre való áttérés jelentős változás, amelyet elsősorban az váltott ki, hogy a világjárvány idején megnőtt az igény az otthonról történő munkavégzésre, aminek hatása azonban fokozatos lesz, és ezért az általunk kínált megoldásoknak meg kell felelniük a kapcsolódó kihívásoknak” – mondja Tim Liu, a Hillstone Networks technológiai igazgatója és társalapítója. „A StoneOS legújabb verziója most is a SecOp csapatok kihívásaira és a vállalatok által világszerte tapasztalt állandó kockázatokra ad választ. A továbbfejlesztett, mesterséges intelligencia alapú fenyegetésvédelem, a jobb integráció, a központosított ellenőrzés és irányítás, valamint az egyszerűsített műveletek mind rendkívül fontosak a kibertámadásokkal szemben ellenálló kiberbiztonsági környezetek stabil és stratégiai megközelítésének biztosításában.”

A StoneOS az alapja a Hillstone következő generációs tűzfalainak, amelyeket a hálózati tűzfalakat értékelő 2022 Gartner® Magic Quadrant™ már a 9. egymást követő évben „Visionary”-ként ismert el. A StoneOS 5.5R10 már széles körben elérhető.

Amit a Hillstone Networks-ről tudni kell

A Hillstone Networks innovatív és elérhető kiberbiztonsági megoldásai átformálják a vállalati biztonságot, lehetővé téve a kibertámadásokkal szembeni ellenállást a TCO (teljes életút költség) csökkentése mellett. A Hillstone minden részletre kiterjedő átláthatóságot, fejlett intelligenciát és gyors védelmet biztosít a többszintű, többlépcsős kiberfenyegetések észrevételéhez, megértéséhez és a velük szemben való fellépéshez, ezért nagy a támogatottsága a vezető elemzők körében, és megbíznak benne a globális vállalatok is. További információért kérjük, látogasson el a www.hillstonenet.com weboldalra.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Zeyao Hu
+1 408.508.6750
inquiry@hillstonenet.com

Contacts

Zeyao Hu
+1 408.508.6750
inquiry@hillstonenet.com