Simone Inzaghi: „Köszönjük, Szaúd-Arábia, az Olasz Szuperkupa-mérkőzés megrendezését”...Stefano Pioli: „Keményebben kell dolgoznunk, hogy magasabbra tegyük a lécet”

Sajtótájékoztató az Olasz Szuperkupa után

Simone Inzaghi: During a press conference post the Italian Super Cup (Photo: AETOSWire)

Rijád, Szaúd-Arábia--()--Sajtótájékoztatót tartottak az Olasz Szuperkupa, az AC Milan és az Inter Milan mérkőzése után, amely tegnap este helyi idő szerint 22:00 órakor kezdődött a rijádi King Fahd Stadionban. Az eseményt a második „Diriyah Season” sporteseményeinek részeként a szaúdi Sportminisztérium szervezte.

Az Inter Milan edzője, Simone Inzaghi megköszönte Szaúd-Arábiának, hogy megrendezte az Olasz Szuperkupát. A következőket mondta: „Szaúd-Arábia barátságos ország, aminek köszönhetően a csapat és én is élveztük az itt töltött időt. Sok barátom van a Királyságban, és nagyra értékelem azt a fantasztikus munkát, amit a mérkőzés szervezésébe fektettek.”

Az edző elmondta véleményét a csapat teljesítményéről, amely zsinórban másodszor lett az Olasz Szuperkupa győztese: „Tiszta fejjel tökéletes meccset játszottunk.” Majd így folytatta: „Ezzel a győzelemmel már a második célunkat teljesítettük a szezonban, mivel bejutottunk a legjobb 16 közé a Bajnokok Ligájában. Most nem szeretnénk mást, csak megünnepelni ezt a győzelmet.”

A médiának adott nyilatkozatában Pioli, az AC Milan edzője megosztotta gondolatait arról, mit jelent a fájdalmas vereség a csapata számára. Elismerte, hogy váratlanul érte a közelmúltban tapasztalt visszaesés, ugyanakkor mindent meg fognak tenni a felzárkózás érdekében. A következőt mondta el: „Az első félidőben nem a mérkőzéshez méltón játszottunk. A második félidőben jó kezdéssel próbáltunk visszajönni, de hamarosan újra elhalványult a játékunk.” Hozzátette: „Mentálisan nem a legjobb formában vagyunk. Többet kell dolgoznunk és jobban kell teljesítenünk.”

*Forrás: AETOSWire

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Dany Abadie – ügyvezető igazgató
dany.abadie@squidnomad.com

Contacts

Dany Abadie – ügyvezető igazgató
dany.abadie@squidnomad.com