Aera Technology uitgeroepen tot "100 Great Supply Chain Partner"

Beslissingsinnovator erkend in de jaarlijkse lijst van SupplyChainBrain

MOUNTAIN VIEW, Californië--()--Aera Technology heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf is erkend als een "100 Great Supply Chain Partner" in de jaarlijkse lijst van hooggewaardeerde oplossings- en servicebedrijven van het tijdschrift SupplyChainBrain magazine.

Het competitieve nominatieproces, gebaseerd op gekwalificeerde feedback en nominaties van supply chain-professionals op alle gebieden van supply chain management, identificeert de topserviceproviders wiens oplossingen een aanzienlijke impact hebben gehad op de efficiëntie van supply chain, klantenservice en algehele prestaties.

Aera, een vroege innovator op het gebied van Decision Intelligence, stelt supply chain leiders in staat om de besluitvorming te versnellen en te schalen door beslissingen te digitaliseren, uit te breiden en te automatiseren via het speciaal gebouwde Aera Decision Cloud™-platform.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zoe Kine
Email: zoe.kine@aeratechnology.com
Ph: 415-497-5285

Contacts

Zoe Kine
Email: zoe.kine@aeratechnology.com
Ph: 415-497-5285