Velodyne Lidar CMO Sally Frykman wint prijs voor Vrouw van het Jaar op Sensors Converge Conference

Sally Frykman, Chief Marketing Officer (CMO) at Velodyne Lidar, won the 2022 Woman of the Year award from Sensors Converge and Fierce Electronics. (Graphic: Velodyne Lidar)

SAN JOSE, Californië--()--Velodyne Lidar, Inc. (Nasdaq: VLDR, VLDRW) heeft vandaag aangekondigd dat haar Chief Marketing Officer (CMO) Sally Frykman de 2022 Vrouw van het jaar prijs van Sensors Converge en Fierce Electronics heeft gewonnen. De Best of Sensors Awards erkennen de beste en meest innovatieve producten, technologieën, teams en mensen in de sensorsector.

De Sensors Converge-conferentie, die nu in San Jose plaatsvindt, behandelt sensoren en elektronische technologieën en toepassingen die de innovatie in de sector stimuleren. De prijzen van de conferentie, geselecteerd door een panel van experts uit de sector, werden gisteren uitgereikt tijdens een evenement ter ere van de beste in sensor technologieën en het sensor ecosysteem, mensen en bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Velodyne Investor Relations
Andrew Chan
achan@velodyne.com

Media
Codeword
Liv Allen
velodyne@codewordagency.com

Contacts

Velodyne Investor Relations
Andrew Chan
achan@velodyne.com

Media
Codeword
Liv Allen
velodyne@codewordagency.com