Anderson Global styrker sin afrikanske platform med samarbejdende virksomhed iSHARA i Tanzania

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global udvider sin tilstedeværelse i Afrika gennem en samarbejdsaftale med ISHARA Consulting Limited (iSHARA), en skatte- og forretningsrådgivningsvirksomhed i Tanzania.

iSHARA, som blev grundlagt i 2012 og ledes af direktørerne Olive Mosha og Isaac Saburi, har specialiseret sig i at levere fuld-service-kompetencer inden for skattemæssig overensstemmelse og rådgivning, omstrukturering, regnskab og en lang række andre skatte- og regnskabstjenester. Virksomhedens team på mere end 20 fagfolk opererer i Dar es Salaam og arbejder med lokale og internationale kunder for at identificere roden til komplekse skatteproblemer og levere de bedste løsninger.

”Vi anvender dyb markedsviden og ekspertise til at løse væsentlige problemer, som vores kunder støder på på lokalt og internationalt niveau”, siger direktør Olive Mosha. ”Vores samarbejde med Andersen Global forstærker vores virksomheds ressourcer og giver os mulighed for at navigere i et forretningsmiljø, der er under konstant forandring, for at levere integrerede løsninger over hele verden”.

”iSHARAs muligheder supplerer ikke kun vores platform på markedet, men deres stræben efter at opbygge en virksomhed, der leverer den bedste, problemfri service i klassen, stemmer overens med vores organisations vision”, siger Andersen Globals bestyrelsesformand og CEO Mark Vorsatz. ”Virksomheden er en vigtig tilføjelse samtidig med, at vi fortsætter med at opretholde vores fodfæste i regionen og give vores kunder en bred, synergistisk dækning globalt”.

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsvirksomheder, bestående af skatte- og juraeksperter over hele verden. Andersen Global blev stiftet af den amerikanske medlemsvirksomhed Andersen Tax LLC har Andersen Global i 2013 og har nu over 10.000 fagfolk globalt og er repræsenteret på mere end 337 lokaliteter via sine medlemsvirksomheder og samarbejdende virksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700