PRO Unlimited ontvangt hoge scores in SIA's nieuwste VMS Global Landscape and Differentiators-rapport

PRO behaalt topscores voor direct sourcing, rapportage en analyse, gebruikerservaring en meer

BURLINGAME, Calif--()--PRO Unlimited, een platformaanbieder voor Integrated Workforce Management (IWM), behaalde hoge beoordelingen in het nieuwste 'Vendor Management System (VMS) Global Landscape and Differentiators'-rapport van Staffing Industry Analysts (SIA). PRO werd vergeleken met 14 andere VMS-aanbieders en erkend vanwege de algehele kracht van de oplossing en positieve feedback van klanten. De beoordelingen in het SIA-rapport worden beschouwd als de standaard van uitmuntendheid binnen de industrie.

Aangezien de omvang, complexiteit en het belang van het tijdelijke personeel snel blijft groeien, wordt het effectieve beheer van deze werknemers steeds strategischer voor organisaties en worden VMS-oplossingen steeds belangrijker. Volgens SIA bereikte de wereldwijde VMS-markt in 2020 $ 178 miljard aan uitgaven onder beheer. Bovendien werd 70% van de nieuwe VMS-contracten in 2020 toegekend door kopers of programma's die voorheen geen oplossing hadden, wat aangeeft dat meer organisaties de waarde van VMS-oplossingen erkennen.

Voor haar rapport beoordeelde SIA elke aanbieder in zes categorieën op basis van een scoreschaal van vijf niveaus, variërend van 'Not Available' (geen bewijs van functionaliteit of stappenplan) tot 'Best Imaginable/Fully Configurable' (sterke functionaliteit en acceptatie). Elke VMS-aanbieder werd beoordeeld op een combinatie van zelfbeoordeling en validatie door SIA-analisten op basis van verschillende criteria. Als onderdeel van de algemene evaluatie werd ook een klantenenquête uitgegegeven, waarin PRO werd belicht vanwege zijn platformstabiliteit, consistente gebruikerservaring op verschillende platforms, integratiekwaliteit en eenvoud, levering van niet-standaardverzoeken en meer.

"We zijn verheugd door Staffing Industry Analysts te worden erkend voor de kracht van ons VMS, dat een fundamenteel onderdeel is van ons Integrated Workforce Management-platform," aldus Kevin Akeroyd, CEO van PRO Unlimited. “Onze prestaties in hun rapport zijn een bewijs van de toewijding van ons team aan het bouwen van het meest robuuste en flexibele technologiesysteem voor wereldwijde organisaties om alle aspecten van het evoluerende tijdelijke personeelssegment strategisch te beheren. We zetten ons zeer in voor innovatie en zullen onze bekroonde oplossingen blijven verbeteren en strategische partnerschappen blijven vormen om aan de huidige en toekomstige behoeften van klanten te voldoen.”

In het SIA-rapport ontving PRO de aanduiding 'Best Imaginable/Fully Configurable' in de volgende categorieën:

 • Tijd, kosten en facturering
 • Werkomschrijving (SOW)
 • Direct Sourcing
 • Rapportage en analyse
 • Gebruikerservaring

De investeringen van PRO in data en analyses werden in het rapport benadrukt, waaronder de acquisities van Workforce Logiq en het benchmarking- en analyseplatform voor personeelscijfers, PeopleTicker, en het strategische partnerschap van PRO met de geavanceerde aanbieder van analyses en informatie over talenten, Eightfold AI. PRO's investeringen in direct sourcing werden ook opgemerkt, waaronder de overname van WillHire, die onder andere de direct sourcing van licht-industriële werknemers mogelijk zal maken.

In de categorie van Direct Sourcing behaalde PRO de beste beoordelingen voor 'Best Imaginable/Fully Configurable' voor meerdere servicemogelijkheden, waaronder het vermogen om:

 • Automatisch kandidaten aan te bevelen op basis van informatie in de aanvraag
 • Cv / sociale informatie van kandidaten te analyseren in een profiel
 • Privé-talentpools binnen het VMS te creëren
 • AI-aangedreven matching van kandidaten te leveren, en meer

PRO werd ook hoog gewaardeerd op alle criteria voor rapportage en analyse, waaronder:

 • Beslissingsondersteuning met behulp van zowel externe als interne gegevens
 • Business intelligence-tool ingebouwd in de applicatie
 • Rapportage over trends in tarieven en dienstverbanden voor prognoses
 • Mogelijkheid om gegevens over de beschikbaarheid van alle soorten werknemers te verzamelen en te presenteren, met vermindering van de vereisten voor externe rapportage, en meer

Meer informatie over de Wand® VMS van PRO.

Over PRO Unlimited
PRO Unlimited bedient honderden van 's werelds meest herkenbare merken en biedt modern personeelsbeheer en een partnerecosysteem dat wordt ondersteund door gegevens, software, informatie en diensten om aan uw flexibele personeelsbehoeften te voldoen. PRO's Integrated Workforce Management Platform kan zich snel aanpassen aan regionale of industriële economische verschuivingen en biedt de snelheid, schaal, flexibiliteit, transparantie en expertise om te dienen als het holistische platform voor de moderne beroepsbevolking. Met het hoofdkantoor in Burlingame, Californië, helpt PRO al meer dan 30 jaar wereldwijde merken en organisaties om operationeel en financieel succes te behalen. http://www.prounlimited.com

Over Staffing Industry Analysts
SIA, opgericht in 1989, is de wereldwijde adviseur op het gebied van personeels- en personeelsoplossingen. Ons bedrijfseigen onderzoek heeft betrekking op alle categorieën beroeps- en niet-beroepsarbeid, inclusief tijdelijk personeel, onafhankelijke contracten en andere soorten voorwaardelijke arbeid. De onafhankelijke en objectieve analyse van SIA biedt inzicht in de diensten en leveranciers die actief zijn in het ecosysteem van personeelsoplossingen, waaronder uitzendbureaus, beheerde dienstverleners, uitbesteders van wervingsprocessen, payroll-/compliancebedrijven en technologische specialisten voor talentacquisitie, zoals leveranciersbeheersystemen, online personeelsplatforms, crowdsourcing en online werkdiensten. We bieden ook training en accreditatie met ons unieke Certified Contingent Workforce Professional (CCWP)-programma.

We staan bekend om onze bekroonde inhoud, gegevens, ondersteuningstools, publicaties, conferenties en evenementen voor managers, en we helpen zowel leveranciers als kopers van personeelsoplossingen om weloverwogenere beslissingen te nemen die de bedrijfsresultaten verbeteren en risico's minimaliseren. Als onderdeel van het internationale zakelijke mediabedrijf Crain Communications Inc., heeft SIA haar hoofdkantoor in Mountain View, Californië, met kantoren in Londen, Engeland. https://staffingindustry.com/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Christian Barbato, Vice President Corporate Marketing
215.527.6616
cbarbato@prounlimited.com

Contacts

Media:
Christian Barbato, Vice President Corporate Marketing
215.527.6616
cbarbato@prounlimited.com