Zain Zuid-Soedan selecteert Tecnotree als strategische partner voor zijn digitale BSS-transformatie

ESPOO, Finland--()--Naar aanleiding van de beurspublicatie gepubliceerd door Tecnotree van 21 maart 2022 om 11:15 EET.

Tecnotree, een in Finland gevestigde wereldwijde leverancier van digitale transformatieoplossingen voor Communication Service Providers (CSP’s) en Digital Service Providers (DSP’s), heeft vandaag de ondertekening aangekondigd van een van de grootste digitale transformatieprojecten voor zijn bekroonde BSS (Business Support Systems) ) Suite. Tecnotree is voor dit project gekozen door Zain Group, een toonaangevende telecomserviceprovider in het Midden-Oosten en Afrika voor zijn activiteiten in Zuid-Soedan.

Tecnotree zal hun complete assortiment van BSS Suite-producten en -diensten implementeren. Deze full-stack-implementatie biedt Zain South Sudan een nieuwe reeks mogelijkheden, zoals Advance Customer Experience, Quick Time to market met nieuwe uniforme productcatalogus, convergente facturerings- en laadoplossingen, evenals andere belangrijke oplossingen. De implementatie zal de digitale transformatie van Zain’s huidige legacy-producten en BSS-infrastructuur helpen stimuleren, waardoor ze klaar zijn voor 5G. De bekroonde BSS-suite van Tecnotree en de uitgebreide ervaring van de afgelopen 40 jaar over de hele wereld zullen de operator in staat stellen de operationele efficiëntie te verbeteren, snelle groei te ondersteunen en hun klantervaring opnieuw te definiëren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Danielle Hines on behalf of Tecnotree
tecnotree@libertycomms.com
+442077514444

Contacts

Danielle Hines on behalf of Tecnotree
tecnotree@libertycomms.com
+442077514444