Maar liefst 33% van verkoop Fast Private Jet nu uitgevoerd in cryptocurrency

Ondanks de populariteit ervan, accepteren de meeste grote commerciële luchtvaartmaatschappijen en privé jet operators nog steeds geen betaling in cryptocurrency, hoewel dat begint te veranderen. Met een flinke voorsprong op de rest is het Italiaanse Fast Private Jet daar begin vorig jaar mee begonnen - en heeft er de vruchten van geplukt

One in every three flights managed by or booked through Fast Private Jet is now being paid for in cryptocurrency. (Graphic: Business Wire)

ROME--()--Een op de drie vluchten die worden beheerd door of geboekt via Fast Private Jet, een in Italië gevestigd chartervluchtbedrijf, wordt nu in cryptocurrency betaald. Vorig jaar werd Fast Private Jet de eerste aanbieder van privé jets in Italië die betalingen accepteert in prominente cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, XRP en de voornaamste cryptocurrencies die op de markt beschikbaar zijn.

“Het gebruik van geavanceerde technologische instrumenten is altijd een belangrijk onderdeel geweest van onze bedrijfsvisie,” aldus de oprichter en CEO van Fast Private Jet, Mauro de Rosa. “Dankzij deze bereidheid om zich aan te passen aan het snel evoluerende technologische landschap van de 21e eeuw heeft het bedrijf zich kunnen onderscheiden, terwijl het geniet van een aanzienlijke groei in de hedendaagse wereldwijde luchtvaartindustrie.”

Crypto: ‘binnen afzienbare tijd het toonaangevende ruilmiddel’

Onder aanvoering van Bitcoin hebben cryptocurrencies de laatste tijd een grote opmars gekend. Maar ondanks de toenemende populariteit ervan, accepteren de meeste luchtvaartmaatschappijen nog geen betalingen in crypto - hoewel dit langzaamaan begint te veranderen. Vooruitlopend op de trend, begon Fast Private Jet begin vorig jaar met het accepteren van betalingen in cryptocurrency. Nu, zegt de Rosa, wordt maar liefst 33 procent van de totale betalingstransacties van het bedrijf uitgevoerd in Bitcoin en soortgelijke digitale valuta.

In een baanbrekende ontwikkeling eerder dit jaar registreerde het bedrijf 's werelds grootste cryptocurrency-transactie ooit – ter waarde van meer dan een half miljoen dollar – voor een enkele vlucht met een privé jet.

Diensten op maat voor alle reisbehoeften

Met meer dan 20 jaar ervaring in de zakelijke luchtvaartindustrie en een grote vloot lichte jets van wereldklasse biedt Fast Private Jet een reeks hoogwaardige chartervluchten voor zowel vakantiegangers als zakelijke reizigers. Het bedrijf heeft ook toegang tot een uitgebreid wereldwijd netwerk van geselecteerde luchttaxi-bedrijven, zodat het aan alle behoeften van zijn klanten op het gebied van vliegreizen kan voldoen en maximale flexibiliteit kan garanderen wat betreft vertrektijden.

Fast Private Jet verzorgt elk aspect van de vliegervaring, zowel in de lucht als op de grond, en biedt naast jetverhuur ook reisdiensten aan. Hieronder vallen exclusieve helikoptercharterdiensten, VIP transfers, catering, chauffeurs- en conciërgediensten, evenals de organisatie en planning van speciale evenementen.

Contacts

Mari Kandalaft
Marketing Manager
+390455706512
pr@fastprivatejet.com
www.fastprivatejet.com

Contacts

Mari Kandalaft
Marketing Manager
+390455706512
pr@fastprivatejet.com
www.fastprivatejet.com