Datalec Precision Installations (DPI) kondigt volledig in eigendom zijnde ACCS-fabriek aan

Datalec Precision Installations is eigenaar en exploitant van de ACCS-fabriek om te voldoen aan de vraag van datacenters naar oplossingen voor gangpaden en kooien

Datalec's Aerial Photo of the ACCS Manufacturing plant for aisle containment and cage solutions located in the UK (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--Datalec Precision Installations (DPI), een leverancier van datacenter ontwerp-, leverings-, bouw- en ondersteuningsdiensten van wereldklasse om naadloze, ge├»ntegreerde en uniforme end-to-end-oplossingen voor datacenter beheerders te leveren, kondigt aan dat zijn laatste investering in een volledige dochteronderneming, beheerd door Yuriy Vasylkivskyy, die oplossingen voor warme en koude aisle containment en kooien zal leveren aan de datacenter sector. Deze uitsluitend in eigendom zijnde en ge├źxploiteerde productiefaciliteit is 35.000 vierkante meter groot en is ontworpen om 24/7 te werken op basis van de toenemende vraag naar datacenter componenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact
Ilissa Miller
iMiller Public Relations
Email: datalec@imillerpr.com
Tel: 1.914.315.6424

Contacts

Media Contact
Ilissa Miller
iMiller Public Relations
Email: datalec@imillerpr.com
Tel: 1.914.315.6424