dLocal lanceert Direct Issuing, white label prepaidkaarten in opkomende markten

Vita Wallet neemt het nieuwste aanbod van dLocal aan om merkgebonden virtuele en fysieke prepaidkaarten uit te geven aan zijn meer dan 25.000 gebruikers

MONTEVIDEO, Uruguay--()--dLocal (NASDAQ:DLO), een betalingsplatform waarbij de technologie voorop staat en waarmee wereldwijde zakelijke handelaren in contact kunnen komen met miljarden consumenten in opkomende markten, kondigt de lancering aan van Direct Issuing van dLocal, een service waarmee handelaren hun eigen prepaidkaarten kunnen uitgeven voor online en fysiek winkelen in lokale valuta.

De Chileense fintech, Vita Wallet, is een van de eersten die het nieuwste dLocal-product omarmt. “Ons Vita Card-product is bedoeld om onze klanten de best mogelijke klantervaring te bieden. Met onze kaarten - uitgegeven in samenwerking met dLocal - kunnen mensen veel sneller en goedkoper winkelen, hun rekeningen betalen, contant geld opnemen of zelfs internationale betalingen doen en ontvangen dan via banken," aldus Moisés Zambrano, CBO en oprichter van Vita Wallet.

Vita Wallet kan onmiddellijk geld in lokale valuta bijschrijven, prepaidkaarten opnieuw uitgeven wanneer deze verlopen zijn of ze blokkeren bij verlies of diefstal. Gebruikers hebben direct toegang tot hun geld. “Direct Issuing maakt deel uit van onze One dLocal-integratie. Via één API, één platform en één contract kun je eenvoudig de kaarten van je gebruikers beheren, geld sturen en betalingen goedkeuren zonder extra gedoe,” stelt Rodrigo Sanchez Prandi, SVP Product bij dLocal.

Direct Issuing van dLocal is een flexibele optie om uitbetalingen te doen. Bedrijven met een gebruikersbestand aan de aanbodzijde, zoals chauffeurs en huiseigenaren, of bedrijven in de gig-economie, kunnen betalingen in inkomstenaandelen uitgeven in de vorm van prepaidkaarten. Het geld kan dan worden besteed aan diensten, producten, boodschappen, benzine, opnames bij geldautomaten, energierekeningen en meer, zonder dat daar een bankrekening voor nodig is.

De Direct Issuing-oplossing van dLocal kan ook door handelaren worden gebruikt om loyaliteitsoplossingen voor contante beloningen en cashback-stimuleringsprogramma's op te zetten.

Vind hier https://dlocal.com/our-solution/issuing-cards/ aanvullende informatie over het nieuwste product van dLocal.

Over dLocal

dLocal ondersteunt lokale betalingen in opkomende markten en verbindt wereldwijde zakelijke handelaren met miljarden consumenten uit opkomende markten in APAC, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Afrika. Via het 'One dLocal'-concept (één directe API, één platform en één contract) kunnen internationale bedrijven betalingen accepteren, uitbetalingen verzenden en geldzaken wereldwijd afhandelen zonder de noodzaak om aparte betalings- en uitbetalingsprocessors te beheren, talloze lokale entiteiten op te zetten en meerdere verwervers en betalingsmethoden in elke markt te integreren. Lees meer op https://dlocal.com.

Over Vita Wallet

Vita Wallet is een Fintech-bedrijf dat op goedkope, eenvoudige en naadloze manier digitale internationale geldoverschrijvingen aanbiedt voor mensen en bedrijven uit Chili (en binnenkort Colombia) via onze eigen app die beschikbaar is voor pc, iOS en Android. Meer informatie op https://vitawallet.io.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Letícia Resende
lresende@dlocal.com

Contacts

Media
Letícia Resende
lresende@dlocal.com