Andersen Global versterkt dekking in Puerto Rico met belasting- en adviesfirma

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global voegt dimensie toe aan zijn platform in Puerto Rico met de toevoeging van de samenwerkende firma AFS CPA Group LLC (AFS), waardoor zijn aanwezigheid in het land wordt versterkt met fiscale en juridische dekking.

AFS biedt fiscale en adviesdiensten aan klanten, waaronder particulieren en kleine en grote bedrijven, en bedient een verscheidenheid aan sectoren, zoals juridisch, medisch, voedsel en restaurants, kleding, marketing, technologie, non-profitorganisaties en verenigingen van huiseigenaren. Het bedrijf is in 2000 opgericht door oprichter en managing partner Antonio Sécola, is gevestigd in Gurabo en biedt fiscale, financiële, investerings- en kasbeheerdiensten, evenals outsourcing- en loonadministratiefuncties.

“Als alumnus van Arthur Andersen kijk ik ernaar uit om weer deel uit te maken van de cultuur en samen te werken met gelijkgestemde personen die zich inzetten om klanten de allerbeste oplossingen te bieden”, zei Antonio. “Onze firma is toegewijd aan het leveren van service van de hoogste kwaliteit, en deze samenwerking vormt een verdere aanvulling op onze capaciteit om naadloze oplossingen te leveren aan onze klanten met grensoverschrijdende behoeften.”

“We zijn verheugd om samen te werken met een team van een hoog kaliber dat een gedeelde toewijding aan rentmeesterschap heeft”, voegde Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz toe. “AFS biedt, samen met de samenwerkende firma CST Law, onze klanten een volledige reeks geïntegreerde, onafhankelijke diensten in deze belangrijke markt.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 8.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 284 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700