Riskified Ltd. Kondigt sluiting aan van beursintroductie en volledige uitoefening van de optie van de underwriters om extra aandelen te kopen

NEW YORK (VS)--()--Riskified Ltd. (‘Riskified’), een fraudebeheerplatform dat frictieloze e-commerce mogelijk maakt, heeft de sluiting aangekondigd van zijn beursintroductie van 20.125.000 gewone aandelen van categorie A op 2 augustus 2021, inclusief de volledige uitoefening door de underwriters van hun optie om 2.625.000 extra aandelen te kopen van gewone aandelen van categorie A, tegen een prijs van $ 21,00 per gewoon aandeel van categorie A. Het aanbod bestond uit 19.925.000 gewone aandelen van categorie A aangeboden door Riskified en 200.000 gewone aandelen van categorie A die worden verkocht door een van de bestaande aandeelhouders van Riskified. Riskified ontvangt geen opbrengst uit de verkoop van de aandelen door de verkopende aandeelhouder. De bruto-opbrengsten voor Riskified, vóór aftrek van underwritingkortingen, commissies en aanbiedingskosten, bedroegen ongeveer $ 418 miljoen. De gewone aandelen van categorie A werden vanaf 29 juli 2021 verhandeld op de New York Stock Exchange onder het tickersymbool ‘RSKD’.

Goldman Sachs & Co. LLC, J.P. Morgan Securities LLC en Credit Suisse Securities (VS) LLC traden op als de voorname book-running managers voor het aanbod. Barclays Capital Inc., KeyBanc Capital Markets Inc., Piper Sandler & Co., Truist Securities, Inc. en William Blair & Company, L.L.C. waren de gezamenlijke book-running managers voor het aanbod. Loop Capital Markets LLC, Samuel A. Ramirez & Company, Inc., Siebert Williams Shanko & Co., LLC en Stern Brothers & Co. traden op als co-managers voor het aanbod.

Dit aanbod werd uitsluitend gedaan door middel van een prospectus. Een exemplaar van de definitieve prospectus met betrekking tot het aanbod kan gratis worden verkregen door EDGAR te bezoeken op de website van de SEC op www.sec.gov. Daarnaast zijn exemplaren van de definitieve prospectus met betrekking tot dit aanbod te verkrijgen via Goldman Sachs & Co. LLC, ter attentie van: Prospectus Department, 200 West Street, New York, New York, 10282, per e-mail via prospectus-ny@ny.email.gs.com, of per telefoon via 866-471-2526; J.P. Morgan Securities LLC, ter attentie van: Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York, 11717, per e-mail via: Prospectus-eq_fi@jpmorgan.com, of per telefoon via 1-866-803-9204; en Credit Suisse Securities (VS) LLC, ter attentie van: Prospectus Department, One Madison Avenue, New York, New York, 10010, per e-mail via: newyork.prospectus@credit-suisse.com, of per telefoon via 800-221-1037.

Een verklaring van registratie op formulier F-1 met betrekking tot de verkoop van deze effecten is ingediend bij en bekrachtigd door de SEC. Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of uitnodiging tot het doen van een aanbod om deze effecten te kopen, noch zal er verkoop plaatsvinden van deze effecten in enige staat of rechtsgebied waar een dergelijk(e) aanbod, uitnodiging of verkoop onwettig is voorafgaand aan registratie of kwalificatie krachtens de effectenwetgeving van een dergelijke staat of rechtsgebied.

Over Riskified

Riskified stelt bedrijven in staat om het volledige potentieel van e-commerce te realiseren door het veilig, toegankelijk en frictieloos te maken. Riskified heeft het e-commerce-risicobeheerplatform van de volgende generatie gebouwd waarmee online handelaren betrouwbare relaties met hun consumenten kunnen opbouwen. Door gebruik te maken van machine learning dat profiteert van een wereldwijd netwerk van handelaren, identificeert het platform van Riskified de persoon achter elke online-interactie, waardoor handelaren, de klanten van Riskified, risico's en onzekerheden voor hun bedrijf kunnen elimineren. Riskified zorgt voor hogere verkopen en vermindert fraude en andere bedrijfskosten voor haar handelaren. Riskified streeft ernaar om superieure consumentenervaringen te bieden vergeleken met de prestaties van haar handelaren vóór de onboarding van Riskified.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties:
Chris Mammone, The Blueshirt Group voor Riskified
ir@riskified.com

Zakelijke communicatie:
Rowena Kelley
press@riskified.com

Contacts

Investeerdersrelaties:
Chris Mammone, The Blueshirt Group voor Riskified
ir@riskified.com

Zakelijke communicatie:
Rowena Kelley
press@riskified.com