Remote haalt $ 150 miljoen op Series B onder leiding van Accel om een nieuw, wereldwijd personeelsbestand aan te sturen

Nu gewaardeerd op meer dan $ 1 miljard, lanceert Remote een wereldwijd API-aanbod voor werknemers waarmee HR-techproviders hun diensten internationaal kunnen uitbreiden; Verhoogt de omzet 65x in 12 maanden

NEW YORK--()--Remote, een toonaangevend HR-technologieplatform en leverancier van wereldwijde werkgevers van platendiensten en internationaal contractmanagement, heeft vandaag aangekondigd dat het een Series B-ronde van $ 150 miljoen heeft opgehaald onder leiding van Accel met deelname van bestaande investeerders, waaronder Sequoia, Index Ventures, Two Sigma, General Catalyst en Day One Ventures, en wordt nu gewaardeerd op meer dan $ 1 miljard. De nieuwe ronde komt te midden van een enorme transformatie van het personeelsbestand dat een nieuw tijdperk van werken op afstand heeft ingeluid en bedrijven in staat heeft gesteld om talent van overal ter wereld te rekruteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren Armour
07826 557326
lauren.armour@tytopr.com

Contacts

Lauren Armour
07826 557326
lauren.armour@tytopr.com