Druva lanceert het eerste MSP-programma in de branche met de eenvoud, beveiliging en schaal van een SaaS-platform

Nieuw programma helpt Managed Service Providers hun operationele efficiëntie te verbeteren en de overstap naar de cloud voor klanten te versnellen zonder de complexiteit van de infrastructuur

SUNNYVALE, Calif.--()--Druva Inc., de leider in Cloud Data Protection en Management, kondigde vandaag de lancering aan van zijn nieuwe Managed Service Provider (MSP) programma. Het nieuwe programma, dat deel uitmaakt van het Druva Compass Partner Program, is ontworpen om MSP’s meer mogelijkheden te bieden en de cloud-transformatie van hun klanten te versnellen met een veerkrachtige, vereenvoudigde gegevensbeschermingsservice.

In de afgelopen 12 maanden hebben ondernemingen de verschuiving van activiteiten naar de cloud versneld en uitgebreid, en volgens een recent onderzoek van Gartner, Inc. geeft 68 procent van de wereldwijde respondenten aan dat hun organisaties van plan zijn de uitgaven voor cloud computing in het komende jaar te verhogen. MSP’s worden steeds vaker ingeschakeld om klanten te helpen bij het navigeren door deze uitdagingen, het verminderen van operationele complexiteit en het elimineren van kostbare hardware. Het huidige aanbod van gegevensbescherming vereist echter een aanzienlijke infrastructuur, waardoor MSP’s kapitaalinvesteringen moeten doen, complexe omgevingen moeten beheren, verkoopcycli moeten vertragen en operationele marges moeten verkleinen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jesse Caputo
Director of Corporate Communications & Analyst Relations
Druva Inc.
+1.516.815.2836
jesse.caputo@druva.com

Contacts

Jesse Caputo
Director of Corporate Communications & Analyst Relations
Druva Inc.
+1.516.815.2836
jesse.caputo@druva.com