A Hisense európai értékesítési árbevétele 113%-ra ugrott; a cég sikeresen megszilárdította versenypozícióját Európában és növelte nyereségességét

Fans can find Hisense Logo on EURO 2020 Festival Tower (Photo: Business Wire)

CSINGTAO, Kína--()--Az UEFA EURO 2020 hivatalos szponzora, a Hisense az EURO 2020 olaszországi elindítását ünnepli. A futball, ami most az egyik legfontosabb esemény Európában, lehetőséget kínál a Hisense számára arra, hogy érzelmi alapú kapcsolatokat létesítsen az európai fogyasztókkal. Az UEFA EURO 2016 szponzorálása óta a Hisense a sportesemények és a technológiai innováció támogatása révén számos elismerést és dicséretet kapott az európai fogyasztóktól; a márka ismertsége 6%-kal nőtt. 2021-ben a Hisense európai piacon elért értékesítési árbevétele 113%-kal nőtt éves viszonylatban, a kulcsfontosságú piacokon pedig még ennél is sikeresebbnek bizonyult: Lengyelországban a növekedés több mint 355%-os, Franciaországban 185%-os volt. A Hisense elkötelezett a legmodernebb technológia kifejlesztése és előállítása iránt, és megfelelő lokalizációs stratégiák alkalmazásával gondoskodik arról, hogy kielégíthesse a különböző piacok fogyasztóinak igényeit és kiemelkedő termékélményt biztosítson számukra.

A rajongók láthatják a Hisense logóját az EURO 2020 fesztiváltornyon (Fénykép: Business Wire)

A lokalizációs feladatok kezelése

A Hisense leányvállalatokat és irodákat nyitott Németországban, Olaszországban, Spanyolországban,az Egyesült Királyságban, Franciaországban és más európai országokban, és aktívan bővíti a helyi értékesítést az Amazonnal, a Euronics-szal, az ElectonicPartnerrel, illetve helyi ügynökökkel és egyéb piaci szereplőkkel való együttműködés révén.

A Hisense ugyanakkor növelte befektetéseit Európában a márka ismertségének javítása és a lokalizációs folyamatok felgyorsítása érdekében. A 2021 januárjától májusig az ULED TV U7- és ULED TV U8-értékesítés az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és Oroszországban éves viszonylatban 181%-kal nőtt, az árbevételek pedig a tavalyi évre vetítve 258%-ra emelkedtek. A helyi piac igényeinek kielégítése és a termékek előállításának felgyorsítása érdekében a Hisense megállapodást írt alá a szlovén kormánnyal, és a tervek szerint 2,5 millió TV-t fog gyártani az európai piac számára 2021-ben.

Terméklokalizáció

A műszaki innováció és a fogyasztói igények priorizálása iránt elkötelezett Hisense a különböző piacokon jelentkező szükségletek szerint kialakított, egyedi termékeket készít. A levegő egyesült királyságbeli magas páratartalma miatt például a Hisense a szárító-mosógépek hagyományos 1200-as fordulatszámát 1400 fordulatra emelte az Egyesült Királyságban értékesített termékek esetében, hogy a kimosott ruhák hamarabb megszáríthatók legyenek.

A fogyasztói szokások mellett a termékoptimalizálás során a Hisense az aktuális helyi igényeket és a környezeti feltételek változásait is figyelembe veszi. Piackutatási adatok szerint a Covid-19-járvány és az annak nyomán bevezetett karantén következtében az európai fogyasztók nagyobb méretű hűtőszekrényt igényelnek az élelmiszerek hűtése céljára. Erre reagálva a Hisense megjelentetett egy 2 méter magasságú SkyLine hűtőszekrényt, amelynek mérete és belső tárolótere is nagyobb, és így jobban megfelel az európai fogyasztók igényeinek.

Helyi munkavállalók alkalmazása

A Hisense ragaszkodik ahhoz, hogy a különböző országokban működő leányvállalatait és irodáit helyi vezetőség irányítsa, és helyi munkavállalókból álló csapatokat épít ki az értékesítési, termelési, logisztikai és ügyfélszolgálati területeken egyaránt a projektmenedzsment kínálta lehetőségek kiaknázása és a helyi egységek önálló munkavégzésre való felhatalmazása révén. A Hisense hisz abban, hogy a helyi vezetőség segítségével és a helyi alkalmazottak meglátásainak figyelembe vétele révén jobban be tud illeszkedni a helyi piacokon.

A Hisense európai televíziógyártó létesítményében dolgozók száma a gyár megnyitása óta a duplájára nőtt. A helyi tevékenységek megerősítése céljából a gyár továbbra is helyi munkavállalókat vesz fel. „A Hisense televíziógyára több mint 700 új munkahely teremtése révén jelentős mértékben hozzájárul a régió fejlődéséhez” - nyilatkozta Zdravko Počivalšek miniszter.

A jövőben a Hisense továbbra is együttműködik az európai piaci szereplőkkel, és szoros partneri kapcsolatokat épít ki a helyi kormányzatokkal és partnerekkel annak érdekében, hogy magas minőségi színvonalat képviselő technológiai termékekkel és szolgáltatásokkal láthassa el az európai fogyasztókat.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Médiakapcsolatok:
Lori Luo (Ogilvy PR Team)
Email: lori.luo@ogilvy.com / HisenseGlobal@ogilvy.com

Contacts

Médiakapcsolatok:
Lori Luo (Ogilvy PR Team)
Email: lori.luo@ogilvy.com / HisenseGlobal@ogilvy.com