Philips SpeechLive ondersteunt nu directe spraakherkenning in toepassingen van derden

Een nieuwe desktop-app helpt klanten de spraakproductiviteit te verhogen

Philips SpeechLive (Graphic: Business Wire)

WENEN--()--Speech Processing Solutions, 's werelds nummer één in professioneel dicteren, kondigde de nieuwste innovatie aan voor hun webgebaseerde dicteer- en transcriptieoplossing, Philips SpeechLive: Dankzij de nieuwe desktop-app voor Windows kunnen gebruikers nu rechtstreeks in applicaties van derden dicteren.

Om te voldoen aan de toenemende vraag naar efficiënte spraakherkennings- en documentcreatieprocessen binnen organisaties, biedt Philips SpeechLive haar gebruikers nu de vrijheid om rechtstreeks te dicteren in hun productiviteitstoepassingen, zoals Microsoft Word, Outlook of CRM-software. De nieuwe SpeechLive-desktopapp maakt een gebruiksvriendelijkere en handigere spraak-naar-tekstworkflow mogelijk, wat de klant nog meer tijd bespaart en onnodige fouten voorkomt die kunnen worden gemaakt door stukjes tekst uit een ander venster te kopiëren en te plakken.

Meer tijd om te focussen op wat belangrijk is

“SpeechLive bepaalt het tempo in de cloudgebaseerde dicteer- en spraak-naar-tekstmarkt. Onze gloednieuwe SpeechLive-desktopapp is een grote mijlpaal die onze klanten waardevolle tijd bespaart die anders wordt verspild aan administratieve documentatie en hen in staat stelt zich te concentreren op hun kerntaken, zoals het verhogen van factureerbare uren”, legt Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions, trots uit.

Nieuwe mobiele dicteerapp

Philips SpeechLive wordt nu ook geleverd met een nieuwe speciale mobiele app, waarmee gebruikers onderweg productief kunnen zijn. De app is een aanvulling op het softwareportfolio van het bedrijf, zodat SpeechLive-klanten hun stem overal en altijd in tekst kunnen omzetten.

Ga voor meer productinformatie en een gratis proefperiode naar: www.speechlive.com

Meer over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions (SPS) is een internationaal technologiebedrijf en een wereldleider op het gebied van dicteeroplossingen. Meer dan vier miljoen gebruikers wereldwijd werken met spraak-naar-tekst oplossingen ontwikkeld door SPS en verkocht onder de merknaam Philips. Deze oplossingen omvatten webgebaseerde en desktopworkflowsoftware en dicteerapparaten. Deze slimme oplossingen besparen de gebruikers tijd en stellen hen in staat zich te concentreren op hun hoofdtaken, waardoor hun bedrijf efficiënter, klantgerichter en winstgevender wordt.

SPS is gevestigd in het Oostenrijkse Wenen en heeft regionale kantoren in de Verenigde Staten, Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, België en Oostenrijk, en een netwerk van meer dan 1000 distributie- en uitvoeringspartners over de hele wereld.

Contacts

Lea Pachta
Senior Marketing Manager
lea.pachta@speech.com
Tel: +43 1605 291 744

Contacts

Lea Pachta
Senior Marketing Manager
lea.pachta@speech.com
Tel: +43 1605 291 744