Valbiotis kondigt de publicatie aan van de eerste wetenschappelijke artikelen over TOTUM•63 in drie internationale tijdschriften, waarin de multitarget-werkingswijze wordt toegelicht

  • De wetenschappelijke artikelen, met preklinische en klinische Fase I/II-resultaten voor TOTUM•63, zijn geaccepteerd en gepubliceerd in drie internationale peer-reviewed tijdschriften: het American Journal of Physiology-Endocrinology and Metabolism, het International Journal of Obesity and Nutrients.
  • Deze eerste publicaties vormen een validatie van het werk dat voortkomt uit het R&D-programma van TOTUM•63 dat in 2014 door de wetenschappelijke gemeenschap werd opgestart; dit zijn de eerste van een aantal geplande publicaties voor deze werkzame stof.
  • Deze wetenschappelijke communicatie wordt uitgevoerd in samenwerking met Nestlé Health Science als onderdeel van het wereldwijde strategische partnerschap om wetenschappers te helpen het werkingsmechanisme beter te begrijpen en zich voor te bereiden op verdere wetenschappelijke communicatie en de daaropvolgende commercialisering van TOTUM•63 in de prediabetesmarkt.

LA ROCHELLE, Frankrijk--()--Valbiotis (FR0013254851 – ALVAL, PEA / SME in aanmerking komend), een onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf dat zich inzet voor wetenschappelijke innovatie voor het voorkomen en bestrijden van metabole ziekten, kondigt de eerste publicatie aan van preklinische en klinische Fase I/II-gegevens over TOTUM•63 in drie peer-reviewed internationale wetenschappelijke tijdschriften: het American Journal of Physiology-Endocrinology and Metabolism, het International Journal of Obesity and Nutrients. Deze papers brengen een eerste reeks resultaten samen van de ontwikkeling van deze werkzame stof voor het verminderen van het risico op diabetes type 2. Ze vertegenwoordigen een eerste en alomvattende opheldering van werkingsmechanismen, ter voorbereiding op verdere wetenschappelijke communicatie als onderdeel van een strategie van TOTUM•63, ontwikkeld in samenwerking met Nestlé Health Science als onderdeel van het wereldwijde strategische partnerschap. Dit plan omvat de publicatie van alle preklinische en klinische resultaten van TOTUM•63 om de daaropvolgende marketing van deze werkzame stof te begeleiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Corporate communication / Valbiotis
Carole Rocher / Marc Delaunay
+33 5 46 28 62 58
media@valbiotis.com

Financial communication / Actifin
Stéphane Ruiz
+33 1 56 88 11 14
sruiz@actifin.fr

Contacts

Corporate communication / Valbiotis
Carole Rocher / Marc Delaunay
+33 5 46 28 62 58
media@valbiotis.com

Financial communication / Actifin
Stéphane Ruiz
+33 1 56 88 11 14
sruiz@actifin.fr