ONE Championship gebruikt Brightcove om elke punch, kick, takedown en knock-out te streamen op zijn ‘ONE Super App’

Vechtsportorganisatie vergroot de betrokkenheid van het publiek en stroomlijnt de workflow door mobiele app te voorzien van videoplatform van uitzendkwaliteit

SINGAPORE--()--ONE Championship (ONE), een van Azië’s grootste wereldwijde sportmedia-eigendommen, biedt een breed scala aan inhoudsstapels, waaronder live-evenementen, gevechtshoogtepunten en reality-tv-programma’s.

Sinds november 2020 wordt de inhoud van ONE Championship gestreamd op het videoplatform Brightcove Inc. (NASDAQ: BCOV) via de ONE Super App, waardoor de tijd voor contentbeheer van het bedrijf is gehalveerd en de videoweergavetijd met 300 procent is toegenomen.

De ONE Super App, beschikbaar in de Apple App Store en Google Play, bevat ONE TV, die nu een aanpasbare ervaring biedt op basis van Brightcove met thematische afspeellijsten die continu video’s, in-app waarschuwingen en het laatste nieuws uitrollen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press Contacts
Brightcove
Meredith Duhaime
mduhaime@brightcove.com

Contacts

Press Contacts
Brightcove
Meredith Duhaime
mduhaime@brightcove.com