Scotsman introduceert ‘s werelds eerste aangepaste 3D-geprinte scooter van koolstofvezel

Commute without compromise! Scotsman is breaking the mold with the world's first 3D printed carbon fiber composite scooter. (Photo: Business Wire)

MILPITAS, Californië--()--Scotsman, een merk voor elektrische scooters uit Silicon Valley, heeft zijn vlaggenschipproduct onthuld, ‘s werelds eerste elektrische scootmobiel op maat 3D-geprint, volledig in koolstofvezelcomposiet.

De Scotsman prijst een echte unibody-constructie, 3D-geprint met enkele passages van continu koolstofvezel thermoplastisch composiet. In tegenstelling tot andere high-end scooters die bepaalde onderdelen hebben die van composiet zijn gemaakt, is het hele frame, stuur, stuurpen en plint van de Scotsman gemaakt van koolstofvezelcomposiet. Het is geconstrueerd zonder voegen of lijm voor naadloze sterkte. De step is gemaakt van de nieuwste thermoplastische materialen, waardoor hij extreem slagvast en toch opmerkelijk licht van gewicht is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Emma Wilson
emma@scotsman.me

Contacts

Emma Wilson
emma@scotsman.me