Voxeldance versterkt Executive Team met Key Hire

Voxeldance appoints Robert Yusin as Chief Operating Officer (Photo: Business Wire)

SAN RAMON, Californië--()--Voxeldance, een toonaangevende leverancier van digitale productiesoftware voor additieve 3D-printen, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Robert Yusin als Chief Operating Officer.

Yusin zal de activiteiten leiden en samenwerken met het executive team om de wereldwijde groei te stimuleren. Hij heeft meer dan 25 jaar wereldwijde ervaring in productietoepassingen, beveiliging, netwerk, opslag en cloud in software en hardware. Hij was voorheen een van de drie oprichters van Oqton. Hij was ook Director of Sales / Business Development bij Autodesk, waar hij pionierde op de Aziatische markt voor de divisie Autodesk Consumer Group (ACG). Zijn eerdere ervaring omvatte leidinggevende functies bij Accelops (Fortinet), Trustwave, Symantec, Loglogic (TIBCO), McAfee en StorageTek. Yusin heeft bedrijven en functies gebouwd en beheerd met een omzet van nul tot $ 300 + miljoen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Voxeldance Media Relations, media@voxeldance.com

Contacts

Media Contact:
Voxeldance Media Relations, media@voxeldance.com