Workato investeert verder in EMEA na een stijging van het gebruik van 289% in de afgelopen 12 maanden in de regio

Het bedrijfsautomatisering platform lanceert een nieuw GDPR-compliant datacenter in Frankfurt als reactie op de stijgende vraag naar zijn platform van bedrijven in EMEA

Workato's EMEA team celebrate the EMEA launch. Image credit: Storisell

BARCELONA, Spanje--()--Workato, het toonaangevende platform voor bedrijfsautomatisering, heeft vandaag zijn eerste EMEA-datacenter gelanceerd in Frankfurt, Duitsland. Het nieuwe datacenter is opgezet als reactie op de uitzonderlijk sterke groei in de EMEA-regio, het bedrijf zag het datagebruik op zijn platform vanuit EMEA de afgelopen 12 maanden met 289% toenemen. De lancering van het datacenter maakt deel uit van de strategie van het bedrijf om de investeringen in de regio te verdubbelen en zal Workato-klanten een gecentraliseerde locatie bieden voor het hosten van hun gegevens en de zekerheid bieden dat hun vereisten voor gegevensresidentie, waaronder AVG, volledig in overeenstemming zijn en dat hun gegevens veilig en beschermd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Holly Justice
Tyto PR
Workato@Tytopr.com / 07411 227 522

Contacts

Holly Justice
Tyto PR
Workato@Tytopr.com / 07411 227 522