Onderzoek onderzoekt het vermogen van Masimo PVi® om de responsiviteit van de preload te voorspellen bij patiënten die nasale high-flow-therapie gebruiken

Onderzoekers ontdekten dat PVi kan worden gebruikt om vloeistoftoediening te begeleiden bij nasale high-flow-patiënten

Masimo Radical-7® with PVi® (Photo: Business Wire)

NEUCHATEL, Zwitserland--()--Masimo (NASDAQ: MASI) kondigde vandaag de bevindingen aan van een studie gepubliceerd in de Journal of Applied Physiology waarin Dr. Marina García-de-Acilu en collega’s van het Vall d’Hebron University Hospital in Barcelona evalueerde het nut van Masimo PVi® als een niet-invasieve methode voor het voorspellen van het reactievermogen van voorbelasting bij patiënten die werden behandeld met nasale high-flow (NHF) -therapie. Ze ontdekten dat PVi preload-responders kan identificeren en merkten op dat PVi daarom kan worden gebruikt in het “dagelijkse klinische besluitvormingsproces bij ernstig zieke patiënten die worden behandeld met NHF, wat helpt om voldoende reanimatievolume te bieden”. Meer dan 100 onafhankelijke studies hebben de bruikbaarheid van PVi aangetoond als een indicator van vochtgevoeligheid. Dit is de eerste keer dat PVi is geëvalueerd bij patiënten die werden behandeld met NHF-therapie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb
949-396-3376
elamb@masimo.com

Contacts

Masimo
Evan Lamb
949-396-3376
elamb@masimo.com