Joonghun Pharmaceutical heeft Artgaon gelanceerd om te concurreren met de beste Europese vulstoffen

Joonghun Pharmaceutical has officially launched their premium cross-linked hyaluronic acid dermal filler, Artgaon (Photo: Business Wire)

SEOUL, Zuid-Korea--()--Joonghun Pharmaceutical heeft officieel hun premium cross-linked hyaluronzuur huidvuller, Artgaon, gelanceerd.

Artgaon, met zijn certificering van de CE-markering, is specifiek gericht op de Europese esthetische markt zoals de slogan luidt "The Finest, for European Professionals". Joonghun Pharmaceutical is een farmaceutisch bedrijf in Zuid-Korea dat al 15 jaar gespecialiseerd is in hyaluronzuurinjecties die worden gebruikt bij orthopedische behandelingen. Met hun diepgaande kennis van HA-kenmerken waren ze in staat om een huidvuller te ontwikkelen die is ontworpen om te concurreren met de Europese topmerken in de esthetische industrie.

Volgens Dr. YeoHye Yoon, de kwaliteitsdirecteur van Joonghun, was de belangrijkste visie voor Artgaon tijdens de productontwikkeling het bieden van een nieuwe esthetische ervaring als geen ander voor zowel de patiƫnt als de behandelaar. Om deze ervaring te bieden, was Artgaon gefocust op twee dingen: hoge kwaliteit en unieke crosslinktechnologie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tulay Genc | info@b2press.com

Contacts

Tulay Genc | info@b2press.com