Eaton lanceert nieuwe generatie holle-kopkleppen voor verbeterde motorefficiëntie

Eaton’s next-generation sodium-filled hollow head valves improve fuel economy, reduce emissions and increase performance in gas-powered engines. (Photo: Business Wire)

GALESBURG, Mich.--()--Energiebeheerbedrijf Eaton heeft vandaag aangekondigd dat zijn Vehicle Group zijn volgende generatie met natrium gevulde holle kleppen heeft geïntroduceerd, die het brandstofverbruik verbeteren, de uitstoot verminderen en de prestaties van gasmotoren verbeteren. De kleppen hebben een uniek ontwerp dat de temperatuur van de cilinderkamer verlaagt en tegelijkertijd het kloppen van de motor verzacht.

In tegenstelling tot traditionele holle kleppen, bestaat het kopgedeelte van de nieuwe kleppen uit twee afzonderlijke secties die tijdens het productieproces aan elkaar worden gelast. Dit zorgt voor een grotere flexibiliteit in het ontwerp van de natriumholte, waardoor het volume toeneemt en een optimale natriumstroom wordt gegarandeerd. Het lasontwerp en de geteste technologie zorgen ervoor dat de kleppen voldoen aan de meest veeleisende validatiedoelstellingen van de sector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Nellenbach
thomasjnellenbach@eaton.com
(216) 333-2876 (cell)

Contacts

Thomas Nellenbach
thomasjnellenbach@eaton.com
(216) 333-2876 (cell)