Op Supreme Master TV: Gerenommeerde spirituele leider roept op tot gebed voor World Vegan

World Vegan Prayer Times (Graphic: Business Wire)

TAIPEI, Taiwan--()--De huidige samenleving evolueert in een ongekend tempo, waarbij informatie razendsnel wordt overgedragen en een wereldwijde pandemie die iedereen ertoe heeft gedwongen hun levensstijl snel opnieuw te definiƫren. Mensen over de hele wereld hebben hun gedrag veranderd op een manier die een jaar geleden nog niet te bevatten was. En het is niet verrassend dat een grote verschuiving die exponentieel verandert, de cultuur rond voedsel van de samenleving is. De veganistische beweging groeit zo snel dat Wall Street en andere financiƫle beurzen wereldwijd een groeiende golf van veganistische IPO's zien.

De overgrote meerderheid van de restaurants biedt nu veganistische opties aan, restaurantketens racen om de beste plantaardige hamburgers en pizza-toppings te bedenken. Het bewijs voor een dergelijke verandering is sterker dan ooit, met prominente gezondheids- en milieuwetenschappers die deze plantaardige maatschappelijke verschuiving steunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sam Taka
sam.t@akalamedia.com
(+886) 0978 090 611

Contacts

Sam Taka
sam.t@akalamedia.com
(+886) 0978 090 611