HALCON onthult de eerste luchtverdedigingsraket van de VAE

  • C-RAM maakt deel uit van het Skynex Air Defense System van Rheinmetall AG

Download

Loading media player...

HALCON Unveils UAE’s First Air Defence Missile (Video: AETOSWire)

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten--()--HALCON, een regionale leider in de productie en levering van precisiegeleide wapens, heeft vandaag SkyKnight onthuld – de eerste door de VAE ontworpen en vervaardigde tegenraket, artillerie en mortier (C-RAM) raketsysteem, op de International Defence en Exhibition Conference (IDEX) 2021.

EDGE, het moederbedrijf van HALCON, heeft een luchtverdedigingssysteem voor de korte afstand ontwikkeld, evenals het in Duitsland gevestigde Rheinmetall AG, dat actief op zoek was naar een raketsysteem als onderdeel van zijn Skynex-luchtverdedigingssysteem. De bedrijven besloten om samen een oplossing aan te bieden, waarbij HALCON SkyKnight leverde, het raketsysteem voor het hoog aangeschreven Oerlikon Skynex Air Defense System, dat nieuwe normen stelt met zijn unieke open architectuur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

EDGE Group Press Office
Thushara Mohanan,  media@edgegroup.ae
+971555080413
+971553584520

Contacts

EDGE Group Press Office
Thushara Mohanan,  media@edgegroup.ae
+971555080413
+971553584520