#COMPUTEXVirtual is nu open voor exposanten registratie

TAIPEI, Taiwan--()--De grootste ICT-beurs van Azië, COMPUTEX Taipei, rolt dit jaar zijn eerste hybride tentoonstelling Online-Merge-Offline (OMO) uit. COMPUTEX 2021 Hybrid combineert de onsite tentoonstelling met #COMPUTEXVirtual voor een uitzonderlijk levendige, toegankelijke, uitgebreide show en klantervaring. Bovendien wordt #InnoVEXVirtual op een parallelle track gehouden. Door de virtuele ervaringen wil COMPUTEX marktleiders en startende bedrijven helpen om de beste resultaten voor beursprestaties en de grootste waarde te krijgen.

COMPUTEX onsite tentoonstelling

De onsite COMPUTEX zal plaatsvinden van 1 tot 4 juni in het Taipei Nangang Exhibition Centre, Hal 1 & 2. De tentoonstelling van dit jaar zal draaien rond zeven hoofdthema's: 5G, AI & IoT, Edge Computing, High-Performance Computing (HPC), Cyber Security, Gaming en Innovations & Startups. Deze thema's laten de historische en toekomstige dominantie van de supply chain van Taiwan zien in de wereldwijde ICT-sector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ms. Tessa Lin < tessalin@taitra.org.tw>
Ms. Li Chao < lichao@taitra.org.tw>

Contacts

Ms. Tessa Lin < tessalin@taitra.org.tw>
Ms. Li Chao < lichao@taitra.org.tw>