VF Corporation wijst netto-opbrengst van groene obligaties toe om ambitieuze, op wetenschap gebaseerde doelen te bevorderen

DENVER--()--VF Corporation (NYSE: VFC), een van ‘s werelds grootste kleding-, schoenen- en accessoirebedrijven, heeft vandaag aangekondigd dat het de netto-opbrengst van zijn inaugurele groene obligatie die vorig jaar werd uitgegeven, volledig heeft toegewezen, die in totaal ongeveer € 493 bedroeg miljoen.

De opbrengsten die zijn toegewezen aan 13 van de in aanmerking komende duurzaamheidsprojecten van VF over de hele wereld, hebben bijgedragen aan het leveren van zinvolle positieve milieueffecten, waaronder 2 miljoen geplante bomen, ongeveer 16.000 metrische ton CO2e die jaarlijks wordt vermeden door de aankoop van duurzame materialen en meer dan 970 miljoen liter water per jaar wordt bespaard door instandhoudingsinitiatieven.

“We zijn er trots op het eerste bedrijf in de kleding- en schoenenindustrie te zijn dat een groene obligatie uitgeeft”, aldus Scott Roe, Executive Vice President en Chief Financial Officer van VF. “Wij zijn van mening dat zakelijk succes en milieubeheer nauw met elkaar verbonden zijn, hetgeen blijkt uit het succes van deze inspanning die ons in staat heeft gesteld vooruitgang te boeken in de richting van het bereiken van onze op wetenschap gebaseerde doelstellingen en tegelijkertijd ons bedrijf voor de lange termijn te versterken. We hopen dat ons succes anderen in onze branche en daarbuiten zal inspireren om soortgelijke initiatieven na te streven. ”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Molly Cuffe
Director, Corporate Responsibility Communications
Molly_Cuffe@vfc.com

Contacts

Molly Cuffe
Director, Corporate Responsibility Communications
Molly_Cuffe@vfc.com