XYLEM Trading Ltd gaat een putoptie-overeenkomst aan voor 35 miljoen USD met LDA Capital om een meerderheidsbelang te verwerven in Madison Financial Services Plc (MFIN: ZL)

LUSAKA, Zambia--()--XYLEM Trading Ltd ("Xylem") is verheugd aan te kondigen dat het een putoptie-overeenkomst ("overeenkomst") is aangegaan met LDA Capital Limited ("LDA Capital"), een wereldwijde alternatieve investering groep, met het oog op het verwerven van een meerderheidsbelang in Madison Financial Services Plc ("Madison" of "Bedrijf"), een gediversifieerde financiële dienstverleningsgroep die genoteerd staat op de Lusaka Stock Exchange. LDA Capital heeft ingestemd met een eigen vermogenstoezegging van maximaal USD 35.000.000 (“Bedrag van de toezegging”) te gebruiken in de komende 36 maanden.

Volgens deze overeenkomst heeft Madison het recht, maar niet de verplichting, om kapitaal op te nemen zoals vereist. De vennootschap zal de timing en het bedrag van het opgenomen kapitaal onder deze overeenkomst controleren. Deze methode van fondsenwerving biedt het management een flexibel financieringsinstrument en stelt Madison Financial in staat om contant geld in te zetten wanneer dat nodig is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kajiya Kantumoya
kajiya@xylemtrading.co.za
+27785391544

Contacts

Kajiya Kantumoya
kajiya@xylemtrading.co.za
+27785391544