Ontdek China’s buitengewone culturele erfgoedlocaties en natuurwonderen

SHANGHAI--()--Sinds het begin van de beschaving heeft de mens vele ongelooflijke herkenningspunten gecreëerd, terwijl de natuur en de tijd de omgeving hebben gevormd tot adembenemende vormen. Een land dat rijk is aan cultureel erfgoed en natuurlijke wonderen is China. Van de majestueuze oude stad Liangzhu tot de berg Fanjing en de berg Wuyi, hier onthullen we enkele van de meest opmerkelijke plekken van China die erom vragen ontdekt te worden. Wees getuige van hun schoonheid op YouTube.

Liangzhu oude stad

De oude stad Liangzhu in de provincie Zhejiang staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en biedt een kijkje in het historische verleden van China. De uitgestrekte archeologische vindplaats die 5.000 jaar oud is, beslaat 3,66 km en omvat een paleisachtig complex met begraafplaatsen, graanschuren en geavanceerde waterwegen. Nabij de ruïnes is een museum waar relikwieën te zien zijn en het verleden van China verder kan worden verkend. Om Liangzhu te beschermen, patrouilleren UAV’s met teledetectie op het terrein om het veilig te houden, terwijl het verkeer in het gebied is afgenomen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Linguitronics Co., Ltd.
Brooks Young
info_cn@linguitronics.com

Contacts

Linguitronics Co., Ltd.
Brooks Young
info_cn@linguitronics.com