VanEck maakt gebruik van de analysegegevens van Moody voor twee nieuwe ETF's

NEW YORK--()--Moody's Analytics heeft vandaag aangekondigd dat het samenwerkt met VanEck, een wereldwijde investeringsmanager, als een data- en analyseprovider voor twee nieuwe exchange-traded funds (ETF's). De fondsen zijn VanEck Vectors® Moody's Analytics® IG Corporate Bond ETF (MIG®), dat zich richt op de Amerikaanse investment-grade markt voor bedrijven, en de VanEck Vectors® Moody's Analytics® BBB Corporate Bond ETF (MBBB®), dat zich concentreert op de marktsegment BBB, voor obligaties met de laagste investment cijferbeoordeling.

Moody's Analytics heeft zijn kredietrisicomaatstaven aangeboden voor gebruik in de indices die ten grondslag liggen aan deze twee nieuwe VanEck-fondsen. VanEck gebruikt verschillende datapunten die zijn geproduceerd door de toonaangevende CreditEdge™ oplossing van Moody’s Analytics als input voor de indices die ten grondslag liggen aan de nieuwe ETF's.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.