Mavenir benoemt Vishant Vora tot President van Global Operations en Managed Services

RICHARDSON, Texas--()--Mavenir, de enige end-to-end Network Software Provider voor 4G/5G netwerken, kondigt de benoeming Vishant Vora aan als President, Global Customer Operations en Managed Services, waar hij Mavenir’s wereldwijde end-to-end bedrijfsvoering zal leiden, inclusief netwerkontwerp, uitrol en implementaties, oplossingen en systeemintegratiediensten, beheerde diensten en gerelateerde strategische initiatieven.

“Ik ben verheugd Vishant welkom te heten in Mavenir. Hij leidde de implementatie en het beheer van grootschalige mobiele netwerken. Hij zal zorgen voor een sterke focus bij het leiden van onze operationele activiteiten en zal ook worden belast met het leiden en stimuleren van groei van ons end to end O-RAN-gebaseerde cloud-native netwerkimplementaties en Managed Services-activiteiten.” zei Pardeep Kohli, President en CEO van Mavenir.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maryvonne Tubb
Mavenir
PR@mavenir.com

Loren Guertin
MatterNow
mavenir@matternow.com

Kevin Taylor
GlobalResultsPR
mavenir@globalresultspr.com

Contacts

Maryvonne Tubb
Mavenir
PR@mavenir.com

Loren Guertin
MatterNow
mavenir@matternow.com

Kevin Taylor
GlobalResultsPR
mavenir@globalresultspr.com