MapleStory Fest at Home 2020 verenigt Maplers over de hele wereld met een volledig digitaal evenement

Fans vieren feest met onthullingen van nieuwe updates voor MapleStory en MapleStory M

MapleStory Fest at Home 2020 Banner (Graphic: Business Wire)

LOS ANGELES--()--Maplers over de hele wereld kwamen bijeen om hun favoriete spellen te vieren: MapleStory en MapleStory M. Met meer dan 20.000 weergaven, bracht MapleStory Fest 2020 at Home fans samen voor de virtuele festiviteiten. Fans genoten van speciale aankondigingen, groeten van ontwikkelaars, live engagement-evenementen, waaronder quizzen, een fan-art-wedstrijd en verschillende weggeefacties.

Het evenement begon met een teaser van MapleStory M's langverwachte nieuwe Demon Avenger-klasse beschikbaar in de game vanaf 1 december. Ontwikkelaars van MapleStory M beantwoordden ook vragen van de community op basis van feedback die werd verzameld via verschillende platformen die verschillende verbeteringen aankondigden.

Maplers werden ook getrakteerd op het laatste nieuws rondom MapleStory met de aankondiging van de tweedelige update van de inhoud van Awake. De eerste aflevering, Awake: Ascend to Mastery, komt uit op 18 november met nieuwe 5th Job-vaardigheden voor alle klassen, Grand Athenaeum Episode 6: Sharenian Knights en level-up-evenementen voor personages, inclusief de terugkeer van Burning World.

Het tweede deel van de update, Awake: Flicker of Light, omvat Reboot-wereldverbeteringen met de toevoeging van Zero-personagecreatie, nieuwe gebieden, seizoensgebonden evenementen en exclusieve wereldwijde MapleStory-inhoud staat gepland voor 16 december.

Na honderden inzendingen te hebben ontvangen, kwamen kijkers bij elkaar om te stemmen op de meest creatieve fan-art en guild group screenshots van MapleStory en MapleStory M. Tijdens het evenement werd een speciale community-video getoond met daarop spelers van MapleStory en MapleStory M die hun favoriete Maple-wereldherinneringen delen.

Winnaars van de MapleStory Fest 2020-in-game prijzen werden tijdens het evenement ook bekend gemaakt uit meer dan 6.000 ontvangen inzendingen. Nexon werkte ook samen met HyperX om een exclusieve MapleStory Fest 2020 Cloud Alpha-headset te creëren die werd verloot tijdens een promotie op sociale media. Hyper X leverde ook verschillende gratis producten die tijdens het evenement werden verloot.

Op 12 november kondigde de CEO van Nexon Korea, Jung-Hun Lee, een samenwerkingsevenement aan tussen populaire anime-series, Attack on Titan, en zijn mobiele MMORPG, MapleStory M. Een belangrijke figuur uit Attack on Titan biedt tot 25 november speciale quests. Gebaseerd op de manga ‘Shingeki no Kyojin’ van Hajime Isayama, oorspronkelijk in series gepubliceerd in het Monthly BESSATSU SHONEN magazine, uitgegeven door Kodansha Ltd. © Hajime Isayama, Kodansha/"AANVAL OP TITAN" productiecomité. Alle rechten voorbehouden.

Bezoek voor meer informatie over de inhoudsupdates die tijdens het evenement zijn aangekondigd de MapleStory Fest 2020 startpagina en volg @MapleStory en @PlayMapleM op Twitter voor het laatste nieuws.

Assets:

Social media:

Over MapleStory https://maplestory.nexon.net

MapleStory is een van de grootste en meest actieve gratis te spelen, side-scrolling MMORPG's met meer dan 13 miljoen geregistreerde spelers van zijn wereldwijde services alleen op een totaal van zeven MapleStory–diensten over de hele wereld. De game werd voor het eerst uitgebracht in Noord-Amerika in mei 2005 en blijft, samen met de gepassioneerde community sinds de lancering meer dan 15 jaar geleden, groeien en evolueren. Er zijn tot nu toe meer dan 274 miljoen karakters gecreëerd, waardoor MapleStory het 4e land met de meeste inwoners ter wereld zou worden.

Over MapleStory M https://maplestorym.nexon.com/

MapleStory M, die wereldwijd op 24 juli 2018 werd gelanceerd, brengt de nostalgische wereld van side-scrolling MMORPG MapleStory naar mobiel, met dezelfde eindeloze aanpassingsmogelijkheden, indrukwekkende verhaallijnen en epische boss raids die fans verwachten van het spel. MapleStory M bereikte snel 10 miljoen downloads binnen 100 dagen na de wereldwijde lancering en vierde onlangs zijn 2-jarig jubileum met 16 miljoen wereldwijde downloads.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nexon America
Cynthia Lezama
clezama@nexon.com

Contacts

Nexon America
Cynthia Lezama
clezama@nexon.com