2020 Yiwu Imported Commodities Fair wordt gehouden in de wereldhoofdstad van de kleine goederen.

YIWU, China--()--De China Yiwu Imported Commodities Fair 2020 is op 13 november 2020 in Yiwu City geopend en duurt tot 16 november. Als professioneel, internationaal en marktgericht evenement streeft Yiwu Imported Commodities Fair ernaar om China’s topmerk voor geïmporteerde consumptiegoederen te worden.

Bekijk het album van de Yiwu Imported Commodities Fair 2020:

https://as.alltuu.com/v4/albumset/1001142273/

De beurs heeft vijf paviljoens, namelijk Quality Life (Wijn & Koffie), Asia Pavilion, Europe Pavilion, America-Oceania-Africa Pavilion en Quality Life (home decoratie materialen), om producten uit 78 landen en regio’s te exposeren.

De beurs trok bijna 1.000 exposanten, waarvan een derde nieuwkomers waren. Onder hen waren de op een na grootste fabrikant van boterkoekjes uit Denemarken, de bekende biologische superfoodfabrikant uit Duitsland en veel bekende Australische bedrijven. Ondertussen, aangezien de beurs van dit jaar werd geopend vlak na de sluiting van China International Import Expo (CIIE) in Shanghai, kwamen er ook 93 CIIE-exposanten naar de beurs, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de 26 van vorig jaar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chim Chen
service@yiwufair.com

Contacts

Chim Chen
service@yiwufair.com