Sevan voltooit 28.000 enquêtes en bereikt belangrijke mijlpaal

Meer dan 700 miljoen vierkante meter onderzocht

Sevan completes 28,000 surveys, reaches major milestone. More than 700 million square feet surveyed. (Graphic: Business Wire)

DOWNERS GROVE, Ill.--()--Sevan Multi-Site Solutions, Inc. (Sevan) – een wereldleider in innovatief ontwerp, programmabeheer, constructiediensten en data-analyse – heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. Het bedrijf heeft 28.000 enquêtes ingevuld, goed voor meer dan 700 miljoen vierkante meter sinds de oprichting van Sevan in 2011.

“De enquêtes van Sevan zijn een rode draad geworden door veel van onze aanbiedingen voor programmabeheer”, aldus president en CEO Jim Evans. “Een van onze sterkste eigenschappen als bedrijf is dat we ons afstemmen op de behoeften van onze klanten, innovatieve oplossingen op maat maken en excellentie leveren. Het was ongelooflijk om de groei van onze enquêtes en ons technologieaanbod in de afgelopen jaren te zien, en we zijn dankbaar dat we de kans hebben om bij te dragen aan het succes van onze geweldige klanten.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hafsa Mahmood
Director, Communications and DE&I
Phone: 312.285.0590
Email: hafsa.mahmood@sevansolutions.com
Website: www.sevansolutions.com

Contacts

Hafsa Mahmood
Director, Communications and DE&I
Phone: 312.285.0590
Email: hafsa.mahmood@sevansolutions.com
Website: www.sevansolutions.com