Ultramoderne fotografische resultaten en diepgaande AR-ervaringen: Infineon en pmd bieden 3D-imager met het grootste bereik in de markt

Download

Loading media player...

M√úNCHEN--()--Gaming, virtuele e-commerce, 3D online onderwijs: Augmented Reality (AR) -toepassingen met driedimensionale dieptesensoren verbinden de werkelijkheid met de digitale wereld en er is veel vraag naar. Infineon Technologies AG (FSE: IFX / OTCQX: IFNNY) en pmdtechnologies hebben een 3D-dieptesensorontwikkeld op basis van de Time of Flight (ToF) -technologie die beter presteert dan andere oplossingen in de markt en gericht is op doelgerichte toepassingen die een breder spectrum van innovatieve gebruiksvriendelijkheid voor de consument bieden. De markt voor 3D-sensoren in smartphones voor camera's aan de achterkant zal naar verwachting tot 2024 groeien tot meer dan 500 miljoen stuks per jaar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact
Sabrina Buxbaum
Director Marketing & Corporate Strategy
s.buxbaum@pmdtec.com
+49 271 238 712 800

Contacts

Media Contact
Sabrina Buxbaum
Director Marketing & Corporate Strategy
s.buxbaum@pmdtec.com
+49 271 238 712 800