Titomic gaat luchtvaartgereedschap leveren aan Hockley Pattern & Tool

  • Hockley Pattern ter ondersteuning van de commercialisering van Titomic Kinetic Fusion® Tooling in het VK en Europa.
  • Hockley Pattern om additief vervaardigde onderdelen en gereedschappen te demonstreren voor lucht- en ruimtevaart, nucleair en defensie.
  • $ 200,8 miljard wereldwijde toolingmarkt zal naar verwachting $ 368,5 miljard bereiken in 2026 (CAGR van 8%) 1

MELBOURNE, Australië--()--Titomic (ASX: TTT), een bedrijf voor additieve productie op industriële schaal, is overeengekomen om Titomic Kinetic Fusion® (TKF) additief vervaardigd gereedschap te leveren aan Hockley Pattern & Tool, een in het VK gevestigd gereedschapsbedrijf. De commerciële unisono zal een basis vormen voor toekomstige kansen, aangezien de bedrijven samenwerken om de voordelen van TKF aan Hockley Pattern-klanten te leveren.

Fabrikanten ervaren een extreme vraag naar gereedschappen die nodig zijn om koolstofvezelonderdelen te maken, met orderboeken die jaren van tevoren zijn gevuld en het huidige aanbod niet aan de vraag kan voldoen vanwege productiebeperkingen van giet- en smeedproductie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Peter Vaughan
Ph: +613 9558 8822
www.titomic.com

Contacts

Peter Vaughan
Ph: +613 9558 8822
www.titomic.com