Additive Manufacturer Green Trade Association kondigt nieuwe leden aan

Twaalf bedrijven uit acht landen verbinden zich ertoe om duurzaamheid in AM te promoten

HOLLYWOOD, Fl.--()--De Additive Manufacturer Green Trade Association (AMGTA), een wereldwijde handelsgroep die is opgericht om de milieuvoordelen van additive manufacturing (AM) te promoten, heeft vandaag aangekondigd dat twaalf toonaangevende AM-bedrijven uit acht landen zich bij de organisatie hebben aangesloten om duurzaamheid in AM te bevorderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige release hier: https://www.businesswire.com/news/home/20201021005459/en/

Sintavia, LLC, een toonaangevende fabrikant van additieven die zich richt op de luchtvaart-, defensie- en ruimtevaartsector, lanceerde de AMGTA op Formnext 2019. Tot Sintavia toetreden als medeoprichters zijn Taiyo Nippon Sanso Corporation (een van de werkmaatschappijen onder Nippon Sanso Holdings Corporation), een leverancier van stabiele industriƫle gassen aan een grote verscheidenheid aan wereldwijde sectoren; en QC Laboratories, Inc., een industrieel en commercieel niet-destructief testlaboratorium gericht op AM-componenten. Deze mede-oprichters zullen de strategische richting van de AMGTA bepalen, toezicht houden op het bestuur en toekomstige onderzoeksprojecten overwegen waarvoor leden kunnen stemmen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sherry Handel
+1 954.308.0888
www.amgta.org

Contacts

Sherry Handel
+1 954.308.0888
www.amgta.org