De faciliteiten van de voertuiggroep van Eaton streven ernaar de impact op het milieu te minimaliseren met nieuwe technologieën en systemen

Eaton’s Vehicle Group site in Jining, China, installed a solar roof to generate electricity for the facility. (Photo: Business Wire)

GALESBURG, Mich.--()--Energiebeheerbedrijf Eaton heeft vandaag aangekondigd dat zijn Vehicle Group een verscheidenheid aan duurzame technologieën installeert, waaronder energiezuinige verlichtingssystemen, waterbesparingsapparatuur en energieopwekkende zonnepanelen, in zijn wereldwijde productiefaciliteiten om de ecologische voetafdruk van het bedrijf.

Waterverbruik en vervuilende stoffen verminderen

Om het waterverbruik te verminderen en vervuilende stoffen te verminderen, installeert Eaton’s Vehicle Group afvalwatersystemen met ultrafiltratie en omgekeerde osmose-technologieën voor de behandeling van industrieel proceswater in verschillende van haar faciliteiten. De systemen zijn ontworpen om water te behandelen en te hergebruiken voor industriële doeleinden.

Bovendien beheren sommige faciliteiten hun regenwater door de doorlaatbaarheid van hun eigendommen te vergroten, de afvoerpercentages te verminderen om erosie te verminderen en inheemse aanplant toe te voegen die geen water nodig heeft.

Medewerkers van de Vehicle Group’s vestiging in Valinhos, Brazilië, hebben een innovatief waterbesparingssysteem opgezet dat het water dat in de fabriek wordt gebruikt, behandelt met fysisch-chemische en biologische processen. Het behandelde water wordt vervolgens hergebruikt in toiletten en voor reiniging. In de eerste maand dat het systeem in bedrijf was, bespaarde het systeem 40 kubieke meter water en zal naar verwachting toenemen tot 129 kubieke meter waterbesparing per maand naarmate het proces wordt verfijnd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Nellenbach
thomasjnellenbach@eaton.com
(216) 333-2876 (cell)

Contacts

Thomas Nellenbach
thomasjnellenbach@eaton.com
(216) 333-2876 (cell)