Universal Electronics Inc. gaat spraakgestuurde afstandsbedieningen leveren voor de nieuwe milieuvriendelijke set-top box van Liberty Global

Universal Electronics Inc. to Provide Voice-Enabled Remotes for Liberty Global’s New Environmentally Friendly Set-Top Box (Photo: Business Wire)

SCOTTSDALE, Ariz.--()--Universal Electronics Inc. (UEI), de wereldleider in universele besturings- en sensortechnologieën voor de slimme woning, is geselecteerd om spraakgestuurde afstandsbedieningen te leveren aan Liberty Global, een van de ‘s werelds toonaangevende geconvergeerde video-, breedband- en communicatiebedrijven met 11 miljoen klanten in zes Europese landen, voor zijn nieuwe milieuvriendelijke set-top box.

De spraakgestuurde BLE-afstandsbediening wordt aangedreven door UEI-chiptechnologie, die een langere levensduur van de batterij mogelijk maakt, met geautomatiseerde installatie en bediening via UEI’s QuickSet® platform, dat een ongeëvenaarde cloud gebaseerde oplossing biedt voor het vereenvoudigen van universeel entertainment en slimme huisbediening.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shoshana Leon
Corporate Communications
Universal Electronics Inc.
sleon@uei.com
+1 480-521-3354

Contacts

Shoshana Leon
Corporate Communications
Universal Electronics Inc.
sleon@uei.com
+1 480-521-3354