Lancering Adform FLOW: het nieuwe platform van Adform voor Effortless Modern Marketing

De Gartner ad tech marktleider ontwerpt het eerste onafhankelijke en volledig geïntegreerde techplatform ter wereld met het doel performance voor adverteerders en bureaus te verbeteren.

KOPENHAGEN--()--Adform, het enige onafhankelijke wereldwijde admanagementplatform dat alle aspecten van de digitale-campagne life cycle omvat, heeft vandaag zijn nieuwe productsuite gepresenteerd: Adform FLOW. Adform FLOW, met een intuïtief ontwerp dat het gemakkelijker maakt voor marketeers en agencies om media te plannen, kopen en activeren, heeft alles dat zij nodig hebben in één gebruiksvriendelijk platform: DSP, DMP, SSP, DCO en adserver. Dankzij uitzonderlijke gebruikerservaring en Augmented Intelligence (het samenkomen van menselijke expertise en machine learning) biedt Adform FLOW een verbeterde performance.

Features van Adform FLOW:

  • Naadloze en geïntegreerde gebruikerservaring voor alle aspecten van de campageworkflow en alle digitale mediakanalen
  • SaaS-technologie die meer controle en flexibiliteit biedt; zoals een modulaire en open API-aanpak, gekoppeld aan de mogelijkheid om kosten te beheersen door vaste licence fees
  • Klaar voor first party identity, geconfigureerd om te voldoen aan privacywetgeving en voor een wereld zonder cookies
  • Medianeutraal, zonder media- of data- ownership en daarom zonder belangenverstrengeling

Uit onderzoek, uitgevoerd in samenwerking met Dynata waarbij meer dan 1000 marketeers werden ondervraagd, blijkt dat bijna driekwart van de moderne marketeers (74%) één enkel dashboard willen om campagnes efficiënt te managen. Als belangrijkste voordelen werden genoemd: data optimalisering, kostefficiënties en controle.

Na meer dan drie jaar development en gebaseerd op twee decennia aan innovatie door Adform, is er nu Adform FLOW, Enterprise technologie die is gebouwd voor moderne marketing: onafhankelijk en geïntegreerd, waarbij marketeers meer controle krijgen over hun eigen data, wat niet mogelijk was met eerdere oplossingen. Het kan worden geconfigureerd, het is transparant en veilig en staat naadloos beheer van campagnes toe.

Digitale marketeers hebben lang geworsteld met de inefficiënties die zich voordoen met het enorme aantal martech- en adtech-oplossingen die ze gebruiken en de huidige economische omstandigheden maken de behoefte aan efficiency nog veel dringender. Sommige bedrijven hebben gewerkt in 'walled gardens', anderen hebben de beste technologieën op elk gebied uitgezocht en van deeloplossingen iets in elkaar geflanst waarvan de onderdelen niet goed met elkaar communiceren. Adform FLOW biedt de uitgebreide functies van een complexe point solutions set up gecombineerd met de schaal, het gebruiksgemak en de efficiëntie van 'walled gardens'.

Samir Shah, Managing Partner – Data, Technology & Programmatic bij Zenith zegt: "Ik ben onder de indruk van de manier waarop Adform zijn platform steeds is blijven ontwikkelen, de gemeten effieciëntiewinsten zijn aanzienlijk. Via hun oplossingen kan ik strategische voordelen zien, met name gedurende een periode van complexiteit in de markt die zich richt op de toekomst van first-party ID's. De mogelijkheid om je te kunnen onderscheiden is cruciaal."

"Moderne marketeers hebben een oplossing nodig die ze kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften. We zijn ervan overtuigd dat we onze klanten een hoge toegevoegde waarde kunnen bieden door hen in staat te stellen meer te doen dan wat er eerder mogelijk was" zegt Troels Jensen, CEO van Adform. "Adform is het enige onafhankelijke volledig geïntegreerde marketingplatform en biedt transparantie, privacy en eigendom van data. Door deze uitdagingen het hoofd te kunnen bieden, kunnen halen Adform klanten voordeel uit de unieke architectuur van Adform FLOW en kunnen zij duidelijk betere resultaten behalen."

<ENDS>

Over Adform
Adform is het enige wereldwijde, onafhankelijke en volledig geïntegreerde ad management platform ontworpen voor moderne marketing. De unieke enterprise technologie, Adform FLOW, combineert uitzonderlijke gebruikerservaring en een schaalbare, modulaire en open architectuur waarmee de hele campagne life cycle naadloos kan worden beheerd. Het geeft klanten betere controle en transparantie voor al hun advertentie-activiteiten, waaronder eigendom van campagne data. Sinds 2002 heeft Adform technologie ontwikkeld om de samenwerking tussen mens en machine te verbeteren en Augmented Intelligence te bieden.

Ga voor meer informatie naar: www.adform.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontact
Sarah Redman
sarah@adformpr.com

Contacts

Perscontact
Sarah Redman
sarah@adformpr.com