Traxens kondigt partnerschap aan met COSCO

De IoT-datadiensten zullen BCO-klanten ten goede komen en zijn slimme containeroplossingen promoten als een facto standaard in de branche

MARSEILLE, Frankrijk--()--Traxens, een bedrijf dat hoogwaardige data en diensten levert voor de supply chain-branche, kondigt vandaag een belangrijk partnerschap aan met COSCO Shipping Logistics dat tot doel heeft een volledige reeks IoT-datadiensten te promoten op basis van Traxens geavanceerde slimme containeroplossingen. Beide bedrijven voeren een testprogramma uit om IoT-datadiensten te leveren aan COSCO Shipping Logistics ‘grote wereldwijde basis van BCO-klanten (Beneficial Cargo Owners) en streven ernaar hun krachten te bundelen om de digitalisering van de toeleveringsketen te bevorderen. Dit volgt op de opening van het Chinese kantoor van Traxens – het eerste buiten Frankrijk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Géraldine Saunière
Director of Communications

Mail: g.sauniere@traxens.com
Tel: +33-695-915-899

Contacts

Géraldine Saunière
Director of Communications

Mail: g.sauniere@traxens.com
Tel: +33-695-915-899