Concord haalt $ 600 miljoen op voor verdere uitbreiding, krijgt B1/B + bedrijfsbeoordelingen toegewezen

NASHVILLE, Tenn.--()--Na vorige maand voor het eerst zakelijke kredietratings van B1 en B + te hebben ontvangen van Moody’s en S&P, kondigde Concord vandaag aan dat het een lening op termijn B van $ 600 miljoen heeft afgesloten die, naast haar bestaande doorlopende kredietfaciliteit van $ 450 miljoen geeft het bedrijf toegang tot meer dan $ 1 miljard aan totale schuldfinanciering, waardoor zijn positie als ‘s werelds belangrijkste onafhankelijke muziek- en theatrale rechtenmaatschappij verder wordt versterkt.

Het aanbod op termijnlening B, dat door J.P. Morgan bij 90 beleggingsondernemingen werd geplaatst, werd verhoogd van een aanvankelijk voorgestelde uitgifte van $ 400 miljoen vanwege meer dan zes keer overinschrijving na een marketingproces van twee weken. De opbrengst van de nieuwe schuld zal worden gebruikt om de doorlopende kredietfaciliteit van het bedrijf gedeeltelijk af te betalen, waardoor er aanzienlijk extra kapitaal beschikbaar is voor toekomstige overnames en werkkapitaal.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kelly Voigt,  kelly.voigt@concord.com , 629-401-3906

Contacts

Kelly Voigt,  kelly.voigt@concord.com , 629-401-3906