UnionPay kondigt samenwerking aan met snelgroeiend digitaal platform Glovo

  • UnionPay-kaarthouders in Spanje, Portugal, Frankrijk en Italië kunnen de Glovo-app gebruiken om aankopen te doen en afhaling te regelen met een bezorgservice
  • Levering gratis service beschikbaar voor kaarthouders tot 15 augustus in Spanje, Portugal en Frankrijk

LONDEN--()--UnionPay International, de kaartbetalingsorganisatie met 's werelds grootste kaarthoudersbasis, kondigt vandaag een samenwerking aan met Glovo, de in Barcelona gevestigde on-demand economie-technologie-start-up, waarmee UnionPay-kaarthouders hun app kunnen gebruiken aanvankelijk in Spanje, Portugal, Frankrijk en Italië.

Glovo, opgericht in 2015, is een on-demand startende economie-technologie waarmee lokale winkels hun producten in dezelfde stad kunnen aanbieden via de GLOVO-app en tussenproducten ondersteunt bij de levering van dergelijke producten. Het is momenteel aanwezig in 22 landen, waaronder Kroatië, Frankrijk, Georgië, Italië, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Spanje en Oekraïne.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Citigate Dewe Rogerson
Oliver Parry/ Brandon Stockwell/ Patrick Evans
unionpay@citigatedewerogerson.com

Contacts

Citigate Dewe Rogerson
Oliver Parry/ Brandon Stockwell/ Patrick Evans
unionpay@citigatedewerogerson.com