Compagnie Mercosur Grecemar S.A kondigt toegang aan tot de cannabisteelt en de productie van cannabis afgeleide producten in Uruguay

PARIJS--()--Compagnie Mercosur Grecemar S.A, (EURONEXT: MLCMG), een beursgenoteerde holding, heeft vandaag aangekondigd dat het heeft besloten haar activiteiten uit te breiden naar de medische cannabisbranche.

Grecemar heeft 100% van de uitstaande aandelen verworven van de drie in Uruguay gevestigde bedrijven die deel uitmaken van dit project, dat zal worden ontwikkeld in overeenstemming met de voorschriften van de Uruguayaanse autoriteiten. (IRCCA: Instituto de Regulación y Control del Cannabis https://www.ircca.gub.uy/licencias-aprobadas/). Alle noodzakelijke middelen voor de teelt, het concept en de distributie van medische producten zijn gevestigd in Uruguay.

De dochterondernemingen van het bedrijf kregen in februari 2020 uitgebreide licenties voor zowel de teelt van cannabis als voor de productie van producten van farmaceutische kwaliteit die zijn afgeleid van cannabis.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

www.grecemar.com
Nathalie Medana

Contact email: info@grecemar.com
Phone number: +33(0)648507571

Contacts

www.grecemar.com
Nathalie Medana

Contact email: info@grecemar.com
Phone number: +33(0)648507571