LivaNova kondigt commerciële lancering aan van Perceval Plus aortaklep in Europa

De hechtloze chirurgische technologie van de volgende generatie is gebaseerd op een klinisch bewezen platform en ontworpen voor duurzaamheid van de klep

LONDEN--()--LivaNova PLC (NASDAQ: LIVN), een toonaangevend bedrijf op het gebied van medische technologie en innovatie, heeft vandaag aangekondigd dat de geavanceerde Perceval® Plus hechtloze chirurgische aortahartklep nu beschikbaar is voor commerciële introductie in Europa, met succes een een jaar beperkte lancering met initiële real-world klinische gegevensverzameling. Perceval Plus is gepositioneerd om een essentieel onderdeel te worden van elk uitgebreid hartprogramma. Voortbouwend op de klinisch bewezen ervaring met Perceval®, vergemakkelijkt deze volgende-generatie klep minimaal invasieve hartchirurgie (MICS) en maakt vervanging van de aortaklep zonder hechtingen beschikbaar voor een brede patiëntenpopulatie. Belangrijke innovaties met Perceval Plus zijn onder meer de GRATIS antikalkingsbehandeling voor klepduurzaamheid en ontwerpwijzigingen die de resultaten van de patiënt moeten verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Deanna Wilke, +1 (281) 727-2764
VP, Corporate Communications
Corporate.Communications@livanova.com

Contacts

Deanna Wilke, +1 (281) 727-2764
VP, Corporate Communications
Corporate.Communications@livanova.com