A hírességek közkedvelt stílustanácsadója, Tara Swennen és a Glamhive alapítója, Stephanie Sprangers ismét összehívják a világon a legnevesebbnek számító szakértőket és az elismert nemzetközi aktivistákat egy digitális rendezvényrenyre

SEATTLE--()--A hírességek közkedvelt stílustanácsadója, Tara Swennen és a Glamhive alapítója, Stephanie Sprangers ismét összehívják a stílus, a divat és a szépségápolás terén a világon a legnevesebbnek számító szakértőket és a nők szerepvállalásának támogatásáért küzdő, elismert nemzetközi aktivistákat egy úttörő kezdeményezésnek számító, Glamhive Digital Summer Bazaar (Glamhive digitális nyári bazár) elnevezésű digitális rendezvényre.

A Glamhive első digitális rendezvényén, a Glamhive nevet viselő, élő stílustanácsadói csúcstalálkozón (Glamhive LIVE Style Summit) a közönségnek lehetősége nyílt a panelmegbeszélések résztvevőivel folytatott élő, valós idejű beszélgetés keretében kérdéseket feltenni. A beszélgetések számos kényes témára kitértek, mint például a nemi korlátok leküzdése egy üzleti vállalkozás elindításakor, valamint hogy hogyan lehet a marketing segítségével bejutni a piacra. A rendezvény rendkívüli sikerét látva Swennen és Sprangers úgy döntött, a következő globális találkozójuk szervezésekor még magasabbra teszik majd a lécet.

"A stílus- és szépségápolási tanácsadók és divattervezők közösségeinek tagjai közt szorosak a kötelékek; sokan dolgoztunk már több projekten is együtt vagy ismerjük egymást hosszú évek óta-és ez az év mindannyiunk számára nagy megpróbáltatásokat hozott. Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy összehívhatjuk kollégáinkat és megoszthatjuk egymással meglátásainkat és tapasztalatainkat, és tanácsokkal segíthetjük azokat, akik közösségeink tagjává szeretnének válni" - fejtette ki Tara Swennen, a hírességek egyik kedvelt stílustanácsadója. Swennen tagja a kosztümtervezők szakszervezetének (Costume Designers Guild), négy egymást követő éve szerepel a The Hollywood Reporter magazin által a 25 legbefolyásosabb stílustanácsadóról készített listán (Top 25 Most Powerful Stylists), és az első vegán divathéten (Vegan Fashion Week) megkapta a legjobb vegán divattanácsadónak járó díjat (Best Vegan Fashion Stylist). Ügyfelei közt megtalálható Kristen Stewart, Matthew McConaughey, Lana Condor és Allison Janney. Swennen számos jelentős kampányon dolgozott együtt a Chanellel, a Ralph Laurennel, a Neutrogena-val, az E!-vel, a Targettel és a Netflixszel, és a munkáiról készült képek megjelentek többek közt a Flaunt, az InStyle, a Nylon, a Teen Vogue, az Esquire UK és a Maxim magazinban is.

A hírek szerint a Glamhive Digital Summer Bazaar a stílustanácsadók, és a divat- és a szépségipar legtehetségesebb képviselőinek a világon az eddigi legnagyobb digitális találkozója lesz, amelyen kerekasztal beszélgetéseken cserélik ki nézeteiket, illetve válaszolnak a közönségtől érkező kérdésekre. A konferencia három tagozatra és 32 panelre osztva több mint 100 különböző előadót vonultat fel, és rendkívül intenzív mesterkurzusokat is kínál különféle témákban, melyek során az érdeklődők elmélyült, közvetlen beszélgetések révén tanulhatnak globális ismertségű szakértőktől.

"A Glamhive küldetésének tekinti, hogy a személyes stílustanácsadást mindenki számára elérhetővé tegye mindenütt a világon, és digitális rendezvényeink is jelentős mértékben hozzájárulnak e küldetésünk teljesítéséhez. Most első alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy a divat és a szépségápolás iránt rajongók, vagy az ezekben a szektorokban dolgozók a szakma legjobbjaitól tanuljanak" - magyarázta Stephanie Sprangers, a Glamhive alapítója. Sprangers az alapítója és egyben a vezérigazgatója is a Glamhive-nak, amely személyes, online stílustanácsadási szolgáltatásokat nyújt, és így mindenki számára hozzáférhetővé teszi -a közvetlenül Hollywoodból és az Instagramról toborzott - szakértő személyi stílustanácsadók és sminkmesterek tanácsait és szaktudását. A Glamhive olyan saját fejlesztésű szoftvert alkalmaz, amelynek segítségével a stílustanácsadók 100%-ban online stílustanácsadási szolgáltatást tudnak nyújtani, és ily módon az ügyfelek közvetlenül együtt dolgozhatnak egy stílustanácsadóval, legyenek a világ bármely részén.

A konferenciára 99 USA dollárért váltható egész napos jegy és 149 USA dollárba kerül egy egész napos jegy + egy VIP ajándékdoboz. A Glamhive a jegyeladásokból befolyt összeg 15 százalékát a NAACP-nak (National Association for the Advancement of Colored People [Országos Szövetség a Színesbőrűek Felemelkedéséért]) adományozza. Az egész napos jegyek 25 százalékos árengedménnyel vásárolhatók meg a GLAMHIVEGLOBAL promóciós kód használatával.

A Glamhive Digital Summer Bazaar fő szponzorai a Mary Kay és a Mary Kay Global Design Studio. A további szponzorok közt szerepel a 11 Honore, a Michael Stars és számos egyéb szervezet.

1. tagozat: Személyes stílus

A személyes stílus az önkifejezés, a kommunikáció és a kapcsolódás eszköze, és kialakításához olyan szintű önismeretre van szükség, mely lehetővé teszi a bennünk rejlő képességek és saját lehetőségeink legteljesebb kiaknázását. Ebben a tagozatban a személyes stílus alatt az egyes emberek egyediségének kifejezése értendő.

- Every BODY is Welcome Here - Size Inclusive Dressing. (Mindenféle "ALAK" szívesen látott vendég itt - A különféle méreteket elfogadó öltözködés.) Az előadók közt szerepelnek a következők: Brooke Jaffe, Mary Katrantzou, Mary Alice Haney, Amber Tolliver, Amanda Lim és Sarah Ahmed.

- Pivot to Success - A discussion of pivoting your company in times of change. (A siker alapja - Vállalatunk sikeressé tétele változások idején.) Az előadók közt szerepelnek a következők: Andrew Bevan, Ripley Rader, Cynthia Sakai, Emily P Wheeler, Victor Glemaud és Suzanne Lerner.

- Glow Up: Express Yourself Through Hair and Makeup. (Ragyogj: Fejezd ki magad a frizuráddal és a sminkeddel!) Az előadók közt szerepelnek a következők: Mark Townsend, Kira Nasrat, Mary Wiles és Christine Symonds.

- Leading the Change-Female founder perspective on building a purpose-driven business. (A változtatások vezéralakjai - Célzott üzleti vállalkozás kiépítése a női alapítók szemszögéből.) Az előadók közt szerepelnek a következők: Rose Apodaca, Arianne Phillips, Carineh Martin, Jill Lincoln, Jordan Johnson, Camila Alves McConaughey, Adir Abergel és Melisse Shaban.

- Routines and Rituals-A step by step guide to skincare and makeup. (Rutin és rituálé - Útmutató lépésről lépésre a bőrápoláshoz és sminkeléshez.) Az előadók közt szerepelnek a következők: Kelly Atterton, Sarah Akram, Jamie Greenberg és Tamah Krinsky.

- Shape Matters-A discussion on loving yourself and loving your shape. (Az alak számít - Vita önmagunk és alakunk szeretetéről.) Az előadók közt szerepelnek a következők: Simone Harouche, Jamie Mizrahi, Andrea Racey, Laurel Berman és Christian Juul Nielsen.

- Stuart Weitzman- Stuart Weitzman-Maximize your look with accessories. (Tedd tökéletessé a kinézeted kiegészítőkkel!) Az előadók közt szerepelnek a következők: Edmundo Castillo, Sharon Kanter, Kesha McLoud, Dani Michelle.

- Professional Style in the Age of Zoom. ("Hivatali" öltözködés a Zoom korszakában.) Előadó: Shaye Strager

2. tagozat: A divatipar

Innováció. Kreativitás. Fenntarthatóság. Sokszínűség. A divatipar globális évi forgalma 2,5 trillió USA dollár. A fogyasztóknak, kreatív alkotóknak, jótékonykodóknak, vállalkozóknak és üzleti vállalkozásoknak fel kell emelniük a szavukat, hogy az iparág fejlődése a jó irányba haladjon.

- The Future of Fashion-How innovations in tech will change the industry. (A divat jövője - Hogyan fogják megváltoztatni a technológiai újítások az iparágat?) Az előadók közt szerepelnek a következők: Stephanie Sprangers, Andrew Bevan, David Schottenstein, Lindsay Albanese, Irina Sulemanovic, Alexandra Mandelkorn és David Sheinkopf.

- Fashion in the Age of Globalization. (Divat a globalizáció korában.) Az előadók közt szerepelnek a következők: Louise Roe, Aimee Croysdill and Elisa Nalin.

- Looking Forward, Acting Now-A conversation on sustainability. (Előre gondolkodni és ma lépni - Beszélgetés a fenntarthatóságról.) Az előadók közt szerepelnek a következők: Marcy Medina , Evet Sanchez, Tara Swennen, Umberto De Marco, Jennifer Stucko, Vanessa Barboni Hallick, Saima Chowdhurry és Samata.

- The Future We Choose-Representation in Fashion-The leaders we need when it comes to the progress of diversity in fashion. (Választott jövőnk - Reprezentáció a divatban - Milyen vezetőkre van szükség a sokszínűségnek a divat világában való elfogadtatásához?) Az előadók közt szerepelnek a következők: Booth Moore, Courtney Mays, Joan Reidy, Tracy Reese, Mecca Cox, Jeanne Yang és Kibwe Chase Marshall

- The Conscientious Consumer-Shop from your heart and use your dollars to shape the marketplace. (Az öntudatos vásárló - Vásárolj a szíved szerint és használd a pénzed arra, hogy formáld a piacot!) Az előadók közt szerepelnek a következők: Booth Moore, Stefan Siegel, Sasha Skoda és Dana Rebecca, Negar Ali Kline Chloe Gosselin.

- Stand Up, Stand Out, Stand Proud! (Ébredj fel, emelkedj ki, légy büszke magadra!) Az előadók közt szerepelnek a következők: Scott Studenberg, Ruthie Davis, Kimberly Van Schoyck-Riojas, Rebecca Lay, Sam Ratelle, Christina Pacelli, Brett Heyman és Nicolas Bru.

- Women in Fashion-Female Leadership. (Nők a divat világában - Női vezetők.) Az előadók közt szerepelnek a következők: Melinda Maria, Dani Michelle, Lindsey Dupuis, Stephanie Walters Abramow és Mollie Faithe Good.

- Makeup prep (Sminkes előkészületek) Az előadók közt szerepelnek a következők: Tracy O'Connor és Megumi Asai.

3. tagozat: A szépségbiznisz

Manapság egyre inkább azt tekintik "szép"-nek, akinek külső megjelenése hűen tükrözi a személyiségét, így a szépségbiznisz is arról szól, hogyan lehet létrehozni egy személyes igényeknek megfelelő, egyedi üzleti vállalkozást és termékportfóliót, és úgy alakítani a különböző üzleti területeket, hogy minél inkább megfeleljenek a fogyasztói igényeknek.

- New Beauty: How Ethics Are Changing the Industry-Highlighting new innovations and how the future of beauty looks. (Újfajta szépség: hogyan változtatják meg az etikai normák az iparágat - A legfrissebb újítások bemutatása és a szépség fogalmának jövőbeli átalakulása.) Az előadók közt szerepelnek a következők: Amy Nadine, Jill Crosby és Frédéric Fekkai.

- All Hair is Good Hair-Breaking the beauty ideal. (Mindenféle haj jó haj - A szépségideálok lerombolása.) Az előadók közt szerepelnek a következők: Saisha Beecham, Miles Jeffries, Marc Mena, Ken O'Rourke és Ben Skervin.

- Filling the Void: Advocating for Inclusivity-A discussion of skin tone palettes, varying hair types és what it means to the beauty industry. (A szakadék áthidalása: az inkluzivitás előrevitele - Áttekintés a különféle bőrárnyalatoknak megfelelő színekről és a különféle hajtípusokról, illetve ezek jelentősége a szépségipar szempontjából.) Az előadók közt szerepelnek a következők: Riley Blanks, Amber Amos, Vincent Oquendo, Georgie Eisdell, Anastasia Stylianou és Tasha Reiko Brown.

- Breaking into Beauty-Hear founders and leaders on how they carved out a piece of the pie for themselves. (Betörni a szépségiparba - Alapítók és vezetők történetei arról, hogyan vetették meg a lábukat a piacon.) Az előadók közt szerepelnek a következők: Camara Aunique, Etienne Ortega, Kelsey Deenihan, Allan Avenda?o és Tracey Cunningham.

- This Is Who I Am-Inner beauty vs. outer beauty: a discussion of what the idea truly means. (Ez vagyok én - A belső és a külső szépség összefüggése: mit jelent valójában a két fogalom és a köztük lévő kapcsolat.) Az előadók közt szerepelnek a következők: Molly Stern, Joey Maalouf, Alexx Mayo, Pati Dubroff, Sheridan Ward, Anton Khachaturian és Kara Yoshimoto Bua.

- Staying Safe: From Set to Salon-The new rules, from working on set, to getting a blow out at a salon. (Légy biztonságban mindenütt, kezdve a filmforgatási helyszínektől a fodrászszalonokig - Az új szabályok: hogyan dolgozzunk a filmforgatási helyszíneken és a fodrászszalonokban.) Az előadók közt szerepelnek a következők Ted Gibson, Jason Backe, Laura Rugetti, Denis De Souza és Mikey Koffman.

- Facing Change-How artists and leaders have pivoted to face the world head on. (Szembenézni a változásokkal - Hogyan váltottak irányt a művészek és vezetők, hogy szembenézzenek az új kihívásokkal.) Az előadók közt szerepelnek a következők: Marcy Medina, Beau Nelson, Africa Miranda, Tracy O'Connor és Matthew Collins.

A mesterkurzusok

Ez az exkluzív tagozat igen nagy területet lefed, kezdve attól, hogyan lehet saját márkát kiépíteni, egészen az üzleti vállalkozások növekedésének biztosításáig. A kurzusokon bennfentes információkra támaszkodva olyan módszerekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, amelyekkel elkezdhetnek ismereteket szerezni a divatról, a szépségápolásról és a stílustanácsadásról, illetve bővíthetik és elmélyíthetik ismereteiket és tudásukat.

- Here Comes the Bride (És íme a menyasszony!) A panelmegbeszélés résztvevői közt szerepelnek a következők: Micaela Erlanger, Mark Badgley & James Mishka.

- Paths to Success-Paving YOUR OWN way to becoming a stylist. (A sikerhez vezető utak - Hogyan képezhetjük ki SAJÁT MAGUNKAT stílustanácsadóvá?) A panelmegbeszélés résztvevői közt szerepelnek a következők: Meg Chapman, Jordan LaValle, Shani Thomas, Shatora Adrell és Tiffany Gifford.

- The ROI of Style-How standout personal style leads to confidence and life success. (A stílusba való befektetés megtérülése - Hogyan vezet a kiemelkedő egyéni stílus magabiztossághoz és sikerhez az élet különböző területein.) Az előadók közt szerepelnek a következők: Andrew Weitz és Quentin Thrash

- Nubra Style Out (A NuBra melltartó) -Előadó: Jennifer Rade.

- Media Mastery Workshop-Learn how to develop a digital presence that gets you noticed and gets you paid. (Műhelyfoglalkozás a médiumok magas szintű használatáról - Hogyan építhetünk ki olyan digitális jelenlétet, amellyel kitűnhetünk a tömegből és amely bevételt hoz?) Előadó: Africa Miranda.

- Creating Your Brand-How to create your brand, build an audience és authentically express who you are. (Hogyan alkossuk meg saját márkánkat - Márkaépítés, közönségszerzés és valódi értékeink valósághű bemutatása.) Előadó: Carrie Colbert.

- Building Your Styling Business-Learn how to turn your current business into a profitable one. (Stílustanácsadói vállalkozásunk kiépítése - Hogyan tehetjük vállalkozásunkat nyereségessé?) Előadó: Sarah Cohen, a The Styling Advisory alapítója.

- The Essential "How to Guide" to Styling-Find your calling in the creative and styling field. (Stílustanácsadói alapok - Hogyan találhatjuk meg azt a területet a kreatív és a stílustanácsadói szakmában, amelyen leginkább kibontakoztathatjuk képességeinket?) Előadó: Kesha McCloud.

Idézetek az előadóktól/panelmegbeszélések résztvevőitől

Pati Dubroff, a hírességek egyik kedvelt sminkmestere

Hollywoodban Dubroffot minden idők egyik legnagyobb, legendásnak számító sminkmesterének tekintik.

"Nagy örömömre szolgál, hogy egyike lehetek a szépség- és divatipar és a divattervezés legjobbjai közül is a legeslegjobbakat felsorakoztató rendezvényre meghívott előadóknak és velük együtt megoszthatom tapasztalataimat, amelyek remélhetőleg inspiráló hatással lesznek a résztvevőkre. Bár fizikailag távolságot kell tartanunk, ennek a fantasztikus Glamhive közösségnek köszönhetően mégis szabadjára engedhetjük kreatív energiáinkat és együttműködve tanulhatunk egymástól és tovább fejlődhetünk."

Adir Abergel, a hírességek egyik kedvelt hajszobrásza

Abergel számos emlékezetes frizurát készített olyan tehetséges hollywoodi művészeknek, mint Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway, Kristen Stewart, Jennifer Garner, Charlize Theron és számos kollégájuk.

"MegtiszteItetés számomra, hogy a sok nagy tudású és inspiráló nő közt, akik iparágunk vezetői közt szerepelnek, engem is meghívtak az eseményre."

Africa Miranda, televíziós műsorvezető | szerző | szépségipari vállalkozó | digitálismédia-személyiség | a Beauty by Africa Miranda alapítója

Utánozhatatlan stílusáról és intelligens riposztjairól ismert dinamikus előadó, műsorvezető, színésznő és szóvivő, a Bravo TV "The New Atlanta" című valóságshow-jának egyik napról a másikra sztárrá vált szereplője.

"Ha egy kreatív alkotó bármilyen területen a lehető leghatásosabb digitális jelenlétet tudja létrehozni, akkor semmi nem állhat a siker útjába. Megtiszteltetés számomra, hogy együttműködhetek a Glamhive-val, és izgatottan várom, hogy előadást tarthassak a digitális nyári bazár keretében. Ez a rendezvény fantasztikus lehetőséget biztosít a stílustanácsadók és a divatrajongók számára know-how-juk fejlesztésére, ismereteik bővítésére és a márkaépítésre."

Mark Badgley, a Badgley Mischka társalapítója

James Mischka, a Badgley Mischka társalapítója

Badgley-t és Mischkát, akik a hollywoodi sztárok kedvenceinek számítanak, a Vogue divatlap a "Top 10 amerikai divattervező" közé tartozóként említi. A divattervező páros az utóbbi két évtizedben több divattörténeti jelentőségű kreációt alkotott meg.

"Nagy öröm számunkra, hogy részesei lehetünk a GlamHive Live Digital Summer Bazaarnak" - nyilatkozta Mark Badgley. "Különleges ajándék számunkra, hogy elbeszélgethetünk Michaelával, és megoszthatjuk meglátásainkat és gondolatainkat az esküvői öltözetekről és minden egyébről, ami ezzel összefügg. Alig várjuk, hogy kapcsolatba léphessünk a Glamhive rendezvény iránt érdeklődő fantasztikus divatrajongó közönséggel" - tette hozzá James Mischka.

Amit a Glamhive-ról tudni kell…

A Glamhive-ot 2017-ben alapította Stephanie Sprangers vállalkozó azzal az elképzeléssel, hogy demokratizálja a személyes stílustanácsadást. Sprangers egyik célja annak elérése, hogy a divatos megjelenés adta magabiztosság ne csak a gazdagok és híresek kiváltsága legyen. A vállalkozása által kínált online stílustanácsadást bárki igénybe veheti, akinek van internetelérése, és online támogatást kaphat stílustanácsadóktól, akik biztosítják számára a támogatást, amelyre saját megjelenésének tökéletessé tételéhez szüksége van. A stílustanácsadók számára a cég zökkenőmentes, végponttól végpontig való kapcsolatot biztosító platformként szolgál, melynek segítségével 100%-osan virtuális eszközökkel bővíthetik hálózatukat és fejleszthetik üzleti vállalkozásukat.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Stephanie Sprangers
206-851-0446
steph@glamhive.com
Forrás: Glamhive

Contacts

Stephanie Sprangers
206-851-0446
steph@glamhive.com
Forrás: Glamhive